KURSİYERLERİN SERTİFİKA SEVİNCİ

KURSİYERLERİN SERTİFİKA SEVİNCİ
İlkadım Belediyesi ile İlkadım Halk Eğitim Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenlediği “Hasta ve Yaşlı Bakım Refakatçi Elemanı Yetiştirme Kursu”nu başarıyla tamamlayan kursiyerlere belgeleri verildi

Acem Tekkesi’nde sertifika töreni düzenlendi. Müzikli eğlenceli sertifika törenine İlkadım Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ferhat Çobanoğlu, kursiyer öğretmeni Burcu Akça, kursiyerler ve aileleri katıldı. Törende, 6 ay süren Hasta ve Yaşlı Bakım Refakatçi Yetiştirme Kursu’nu başarıyla tamamlayan 55 kursiyer sertifikalarını aldı.

Yerel yönetimleri içinde en fazla kurs açan belediye olduklarının altını çizen İlakadım Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ferhat Çobanoğlu, “Hasta ve yaşlıların bakımlarına duyulan ihtiyacın bu kurs sayesinde azalacağına inanıyorum. Kurstan elde edilen sertifikalar bir üniversite diploması kadar kıymetli” dedi.

Törende sertifikalarını alan kursiyerler, kendilerine tanınan eğitim ve istihdam imkanlarından dolayı İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş’a ve eğitmen Burcu Akça’ya teşekkür ettiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Güncel