Kum Temizlemeye Son! En Çok Tercih Edilen Otomatik Kedi Tuvaleti Tavsiyeleri

Kum Temizlemeye Son! En Çok Tercih Edilen Otomatik Kedi Tuvaleti Tavsiyeleri
Kum Temizlemeye Son! En Çok Tercih Edilen Otomatik Kedi Tuvaleti Tavsiyeleri

Kum Temizlemeye Son! En Çok Tercih Edilen Otomatik Kedi Tuvaleti Tavsiyeleri

Kedilerin temizlikleriyle ünlü olmaları, tuvaletlerine gösterdikleri hassasiyet gibi konular en çok kedi besleyen bireylerin bildiği bir durumdur. Kediler tuvaletlerini pis bulduklarında evin başka yerlerine tuvalet yapma davranışı gösterebilirler. Bazı kediler de idrarını uzun süre tutarak kum kabının temizlenmesini bekleme ya da pis kum kabına idrarını yaparak idrar yolu enfeksiyonu gibi sağlık problemleri açısından risk altına girebilirler.

Özellikle uzun süre çalışanlar, zaman zaman 1 – 2 günlüğüne seyahate gitmesi gerekenler veya sık sık kedi kumunu temizlemeyenler için kedinizi rahatlatacak otomatik kedi tuvaletleri hayat kurtarıcı nitelikte olacaktır. Kediniz tuvaletini yaptıktan sonra durumu algılayarak hemen kumu tertemiz hale getiren bu ürünler hem kediniz hem de sizin için oldukça konforlu cihazlardır. Sizin için bu içeriğimizde piyasadaki en beğenilen otomatik kedi tuvaletinin detaylı bir incelemesini yaptık!

Mutlu Kediler İçin Cat Corner Akıllı Otomatik Kedi Tuvaleti

Kedilerin sağlığı, rahat ve stressiz bir yaşam sürmesi için temiz bir ortamda yaşamaları çok önemlidir. Bu minvalde geliştirilen akıllı otomatik kedi tuvaleti Cat Corner hem kedi sahipleri için pratik kum temizliği hem de kediler için tertemiz bir tuvalet ortamı sunuyor.

Her ne kadar kedinizin kumunu kendiniz temizleseniz de dijital bir cihazdan daha hızlı ve etkili olmanız her zaman mümkün değil. İşte, okulda, dışarda, şehir dışında vs. vakit geçirdiğiniz sürelerde dahi Cat Corner sayesinde kediniz daima tertemiz bir tuvalet ortamına sahip olacak. Ancak kedinizi akıllı cihazlarla bile olsa yalnızlıktan çok fazla hoşlanmayacağı için 24 saatten fazla ve sık sık yalnız bırakmamanız gerektiğini stresten korunması için bu unsurun önemli olduğunu da unutmamalısınız.

Tasarım Harikası

Kullanıcılar açısından yalnızca sunduğu işlevler konusunda değil, şık görünümü sayesinde de tam not alan Cat Corner akıllı kedi tuvaleti, kedilere ihtiyaç duyduğu mahremiyet ortamını da sağlar. Kediler tuvalet konusunda biraz hassas davranan ve saklanma iç güdüsünü bu alanda da koruyan canlılardır. Kapalı büyük hazneye sahip olan Cat Corner kedinize kendini tuvaletini yaparken güvende hissettirir.

Uzun Süre Temizlik

9 litre atık toplama kapasitesi olan Cat Corner otomatik kedi tuvaleti 15 güne kadar ardında hiçbir koku bırakmadan tertemiz bir ortam sağlar. Kedinizin her tuvaletinden sonra atığı algılayıp temizlik işlemine başlar. Kedinizin bu durumdan oldukça memnun kalacağından emin olabilirsiniz.

Temizlik ve Bakım Kolaylığı

Kedi tuvaleti temizliğini 15 güne kadar uzatan bu teknoloji harikası ürün kolayca parçalarına ayrıştırılıp temizlenebilmektedir. Tüm parçaları söküp yıkayıp kurulayarak yeniden birleştirebilir ve kumu tazeleyerek 15 gün daha rahatınıza bakabilirsiniz.

Koku Problemine Çözüm

Koku problemi için birçok kedi sahibi çeşitli kimyasal kokular içeren kumları tercih etmektedir. Benzer şekilde koku giderici kimyasal tozlar da kullanılabilmektedir. Cat Corner sayesinde bu ürünleri patili dostunuzdan uzak tutabilirsiniz. Anında temizlik yaparak atığı iç haznesine hapseden bu cihaz sayesinde etrafa kötü koku yayılmaz.

Sessiz Çalışma Özelliği

35 desibel çalışma yetisine sahip olan Cat Corner otomatik kedi tuvaleti düşük gürültü seviyesi sunar. Diğer rakipleri ile kıyaslandığında kullanıcılar bu açıdan da bu üründen memnun kalmaktadır.

Kaynak:HABER EXPRES ( HABER MERKEZİ)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir