Küçük Hırsızlık Zanlıları Adliyeye Sevk Edildi

Küçük Hırsızlık Zanlıları Adliyeye Sevk Edildi
Samsun'da polisin, 7 il ve 4 ilçedeki evlerden ziynet eşyası ve para çalınması olayıyla ilgili gözaltına aldığı 46 kişinin arasında bulunan yaşları küçük 6 kişi bugün Samsun Adliyesi'ne sevk edildi

 

Edinilen bilgiye göre, Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Bürosu ekipleri, Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde 3,5 aylık teknik ve fiziki takip sonucu Samsun il merkezi ile Çarşamba ve Terme ilçelerinde dün sabah saat 06.00 sıralarında 27 ayrı adrese eş zamanlı operasyon düzenledi. 235 polisin görev aldığı operasyonda 3'ü kuyumcu, 21'i kadın 46 kişiyi "Teşekkül halinde suç işlemek amacıyla örgüt kurmak, yönetmek, örgüte üye olmak, örgüt faaliyetleri içersinde evlerden hırsızlık yapmak" suçlarından gözaltına alındı. 

Gözaltına alınanlardan 4 kişi ifadesi alındıktan sonra savcının talimatı doğrultusunda serbest bırakılırken, yaşları 18'den küçük olan M.P., S.P., B.G., G.P., E.E. ve D.A.,Samsun Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edildiler. Sorguları tamamlanan 1'i erkek 6 kişi Çocuk Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından bugün Samsun Adliyesi'ne sevk edildi.
Gözaltında bulunan 36 kişinin ise sorgulanmalarının devam ettiği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Güncel