Köktaş'tan Cumhuriyet Bayramı Mesajı

Köktaş'tan Cumhuriyet Bayramı Mesajı
AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 97. yıldönümü dolayısıyla bir kutlama mesaj yayımladı.

Milletvekili Köktaş mesajında şu sözlere yer verdi: "Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde eşi benzeri olmayan bir kurtuluş mücadelesinin ardından kurulan Cumhuriyetimizin kuruluşunun 97. yıldönümünü milletçe, birlik ve beraberlik içerisinde bir kez daha coşkuyla kutlamanın onurunu ve gururunu yaşıyoruz.
29 Ekim; Türk milletinin, iradesine pranga vurdurmayacağını, kendi kaderi üzerinde hiç kimsenin söz söyleyemeyeceğini, canıyla ve kanıyla tüm dünyaya bir kez daha ilan ettiği, istiklal mücadelesi verdiği gündür.
Şanlı ve büyük bir medeniyetin ve mazinin mirasçısı olan devletimiz, kurulduğu günden bu yana hızla gelişmiş, büyümüş ve son yıllarda kimsenin hayal dahi edemeyeceği kalkınma ve yatırım hamlelerine imza atmış, dev projeleri ve hizmetleri hayata geçirmiştir. Bugün Türkiye Cumhuriyeti Devleti, Aziz Milletimiz ile tek vücut olarak dünyanın en güçlü ekonomileri ve orduları olan ülkeler arasına girmeyi başarmıştır.
Bugün ülkemize, ekonomimize ve istikrarımıza yönelik saldırılara boyun eğmeden 2023 hedeflerimize Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde emin adımlarla yürümeye devam ediyoruz. Cumhuriyetimizin 100. yılında belirtilen hedeflere ulaşmak ve ülkemizi muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkarmak, aldığımız görevi layıkıyla yerine getirmek uğruna var gücümüzle çalışacağız.
Bu vesileyle, ülkemiz sınırları içinde ve dışında, bulunduğumuz coğrafyanın huzuru, güveni ve istikrarı için hain terör örgütleriyle kahramanca mücadele eden güvenlik güçlerimize ve şanlı ordumuza üstün muvaffakiyetler diliyorum.
Bu duygu ve düşüncelerle; Aziz yurdu bize vatan yapan, başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, vatanın bölünmez bütünlüğünü, milletin huzur ve güvenliğini sağlayan ve bu kutsal amaç için toprağa düşerek şehitlik mertebesine ulaşmış aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle; gazilerimizi şükranla anıyor; Aziz Milletimizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı en kalbi duygularımla kutluyorum"

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Güncel