Çarşambaspor’da Rakip Arhavispor

Çarşambaspor’da Rakip Arhavispor
TFF 3. Lig 3. grupta mücadele eden yeşil beyazlı takım ÇarşambasporAdapark Tesisleri'nde yaptığı idman çalışmaları ile hazırlıklarını tamamlayarak, bugün evinde oynayacak olduğu Arhavispor maçının maç saatini beklemeye başladı.

Yeşil beyazlı takım, 17 Ekim Cumartesi günüdeplasmandaÇatalcaspor ile mücadele ettiği maçta 2-1 mağlup gelerek evine dönmüştü. Bu hafta evinde misafir edecek olduğu Arhavispor maçına hazırlanan yeşil beyazlı takım karşılaşmaya tam anlamıyla hazır durumda. Kendi evinde ve seyircisi önünde oynayacak olan yeşil beyazlı takım 3 puanı almayı hedefliyor. Teknik Direktör Kenan Yelek yönetiminde hazırlıklarını tamamlayan takım bugün saat 14.00'da sahaya çıkacak.

'' '3 Puan’ Parolasıyla Çıkıyoruz''
Müsabakada karşılaşacak olduğu Arhavispor maçı hakkında konuşan Teknik Direktör Kenan Yelek, 'Her maçın zor olduğu gibi bu maçta zor olacak. Her zaman ''3 puan için'' parolasıyla sahaya çıkıyorduk. Bu sefer de öyle yapacağız. İnşallah iyi oynayıp, iyi mücadele edip 3 puan alacağız. Bunu başaracak güçteyiz. Futbolcu kardeşlerime bu konuda çok güveniyorum. İnşallah 14 günlük bay haftasına mutlu bir şekilde gireriz.” Dedi.

HABER: Yağmur AYAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir