Kaymakamlık Koltuğu "Havvanur’un oldu"

Kaymakamlık Koltuğu Havvanur’un oldu
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısı ile Çarşamba İlçe Kaymakamı Caner Yıldız, makamını Mustafa Kemal Ortaokulu Öğrencisi Havvanur Sarı’ya teslim etti.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısı ile makamlarını bir günlüğüne ortaokul öğrencilerine bırakan protokol üyelerine Çarşamba İlçe Kaymakamı Caner Yıldız’ da dâhil oldu. İlçe Kaymakamı Caner Yıldızın yerine geçen Mustafa Kemal Ortaokulu 7. Sınıf öğrencisi Havvanur Sarı makama geçince Yıldız’dan isteklerde bulundu.  Makama oturan Sarı, ilk olarak,  23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının kutlu olmasını diledi ve ardından geçici kaymakam olarak isteklerde bulundu. Sarı,”Okulumuzun bahçesinde oturmak için banklara ihtiyacımız var. Bu konuda gereken çalışmalar acil yapılarak öğrenciler rahatlasın” dedi. Koltuğu geçici oturan Sarı'nın isteğini emir olarak algıladıklarını dile getiren Kaymakam Yıldız, en kısa süre de ilgilenerek okul bahçesine bank koyulma çalışmasını yapacaklarını ve kendisinin de yakından takip edeceğini belirtti.

Ziyarette liselerin bir kampus de toplanması hakkında açıklamalarını da yineleyen Kaymakam Yıldız “ Çarşamba Kaymakamlığı olarak, İlçedeki liseleri bir kampus de toplayarak öğrencilerimizin eğitim kalitesini arttırmayı düşünüyoruz” dedi. Ziyaretin ardından Kaymakam Caner Yıldız konuklara çiçek ve çeşitli hediyeler verdi.

23-nisan-(1).jpg23-nisan-(2).jpg

HABER-FOTO: Sezer ÇOBAN- Nuri Oğuzhan ŞEKER- Kübra YILMAZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber