Aktaş Koltuğu Buse Ak'a teslim etti!

Aktaş Koltuğu Buse Aka teslim etti!
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeni ile Kaymakamlıkta gerçekleştirilen makamı çocuklara teslim etme töreninin ikinci durağı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü oldu. İlçe Milli Eğitim Müdürü Telat Aktaş, makamını Çarşamba Cemil Meriç İlkokulu Öğrenc

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısı ile İlçe Milli Eğitim Müdürü Telat Aktaş, Çarşamba Cemil Meriç Ortaokulu 7. Sınıf öğrencisi Buse Ak’a bıraktı. Koltuğu 7.sınıf öğrencisine bırakan Aktaş, Milli Eğitim Müdürlüğü’nün Çarşamba’da ki faaliyetleri konusunda fikir alışverişinde bulundu. Geçici Milli Eğitim Müdürü Buse Ak, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın Mustafa Kemal Atatürk’ün bıraktığı büyük bir armağan olduğunu dile getirerek, “İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak görsel eğitime ağırlık verilmeli. Okullarda geziler artırılmalı. Görsel Eğitim artırılırsa öğrenciler daha başarılı olabilirler” dedi.

aktas-(3).jpg
Çarşamba Milli Eğitim Müdürü Telat Aktaş ise, öğrenci Buse Ak’ın temennilerini dikkate alınacağını ifade ederek, “Okullarımızda sportif ve birçok alanda faaliyetler gerçekleştirerek başarıyı artıracağız. Bunun içinde yürütülen Okullar Hayat Olsun projemiz var. Bundan sonra okullarımızda başarıyı sağlayabilmek adına her türlü faaliyetleri gerçekleştireceğiz” dedi. Aktaş ayrıca tüm öğrencilerin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladı. Ziyaretin ardından Müdür Telat Aktaş, geçici müdür olan Buse Ak’a hediye verdi.

aktas-(1).jpg

HABER-FOTO: Nuri Oğuzhan ŞEKER- Kübra YILMAZ- Sezer ÇOBAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber