KAYMAKAM ŞÜKRÜ YILDIRIM GAZETECİLERİ AĞIRLADI

KAYMAKAM ŞÜKRÜ YILDIRIM GAZETECİLERİ AĞIRLADI
Çarşamba Kaymakamı Dr. Şükrü Yıldırım, İlçede görevli gazetecileri makamında ağırladı

Çarşamba Kaymakamı Dr Şükrü Yıldırım, basın mensupları ile İlçenin ihtiyaç ve sorunları hakkında karşılıklı fikir alışverişinde bulundu. Kaymakamlık olarak uygulamaya koydukları projeler ve geleceğe yönelik çalışmalar ile ilgili bilgiler verdi.Sohbet ortamında geçen buluşmaya, Çarşamba İlçe Emniyet Müdürü Barik Çiçek, Carsamba İlçe Jandarma Komutanı Bnb. Mustafa Kemal Çelik, Çarşamba Yeşilırmak Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Erol Şeker, Haber Expres Gazetesi İmtiyaz Sahibi Oğuzhan Şeker, Haber Expres İnternet Gazetesi Samsun Sorumlu Muhabiri Ünal Daldal, ve yerel basın temsilcileri katılım sağladı.

'Basın çalışanlarımız olarak sizlerin, kamuoyunu doğru ve eksiksiz bilgilendirme konusunda gösterdiğiniz çabaları takdir ediyoruz' diyen Çarşamba Kaymakamı Dr. Şükrü Yıldırım; "Görevlerini sorumlulukla yapan siz basın mensuplarımızla İlçemiz sorunlarının çözümü noktasında, el birliği ve gönül birliği yaparak, her zaman ortak hareket edeceğiz. İlkeli ve tarafsız bir anlayışa sahip çalışmalarınızda başarılar diliyorum" dedi.

Basın mensupları, Kaymakam Dr. Şükrü Yıldırım'a davetleri, duyarlılığı ve desteklerinden dolayı teşekkür ederek, hep birlikte hatıra resmi çekildiler.

d0498a02-7af4-48da-8fba-cc60d736c572.jpg

Kaynak:Ünal Daldal

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber