“Karahan Yeniden Başkan”

“Karahan Yeniden Başkan”
AK Parti Havza İlçe Başkanlığı'na genel merkez kararıyla tekrar Mahmut Karahan getirildi. Bir süre önce istifa eden Karahan, AK Parti Genel Merkezi kararıyla yeniden ilçe başkanlığı görevine getirildiği öğrenildi.

AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, konu ile ilgili yaptığı açıklamada, "Bir süre önce Havza İlçemizde boşalan AK Parti Havza İlçe Başkanlığı için Samsun İl Başkanlığımız ve AK Parti Genel Merkezimiz tarafından yürütülen çalışmalar sonucunda, Mahmut Karahan'a Genel Merkezi'miz tarafından Havza İlçe Başkanlığı görevi verilmiştir. Bu kararın İlimiz, ilçemiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum. İlçe başkanımız Havza'yı 2014 ve 2015 seçimlerine taşıyacak en uygun yönetimi oluşturacağına inanıyoruz.

Oluşturacağı yönetimle 2014 ve 2015'te yapılacak olan seçimlere hazırlanarak, seçimlerden ilçemizin güçlü bir şekilde çıkabilmesini sağlayacak, AK Parti'ye emek vermiş herkesi kucaklayacağına, herkesin gönlünü alacağına, ilçe halkı ile köy, mahalle teşkilatlarıyla, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları teşkilatları ile belediye ve il genel meclis üyelerimizle uyumlu ve karşılıklı sevgi ve saygı anlayışı içinde çalışacaklarına inancımız tamamdır. İl Başkanlığımız ve Genel Merkezimizin beklentisi budur" dedi.

HABER MERKEZİ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir