Buda Çarşamba’lı “RECEP İVEDİK”

Buda Çarşamba’lı “RECEP İVEDİK”
Aslında o tam bir Çarşamba’lı. Ama onu tanıyanların Recep İvedik’e benzetmelerine hiç takmıyor

O Recep İvedik’ e benziyor ama hiç umurunda değil. Trilyon verseler onun yerini almak istemem. Çokta umurumda değil ama benzemek tabiî ki de güzel diyor.

Çarşamba Değirmenbaşı Caddesinde Akbaş Tavukçuluk isimli iş yeri sahibi olan Enver Akbaş, esnaf arkadaşları ve tanıyanların kendisini Recep İvedik tiplemesi ile gündeme düşen Şahan Gökbakar’e benzetmesini hiç umursamıyor. Recep İvedik tiplemesine nerede ise bire bir benzeyen Akbaş Tavukçuluk sahibi Enver Akbaş,  Recep İvedik, tiplemesine benzerliği ile görenleri şaşırtıyor. Recep İvedik gibi davranmayı çok sevmediğini belirten Akbaş, “Onun gibi konuşmak veya halkın içinde ona benzemek için uğraşmak hiç aklımın ucundan geçmedi. Ben burada da mutluyum” dedi.

recepivedik2.jpg

Çarşamba’ da 11 yıldır esnaflık yapan ve daha öncesinde el arabacılığı ile esnaflığa ayak bastığını dile getiren Enver Akbaş, evli ve bir çocuk babası. Oğlu Ömer Asaf’ın da kendisi gibi büyüdükçe Recep İvedik’e benzemesini izlediğini belirten Akbaş, Orijinal Recep İvedik burada. Sahtesi ile ne ilgileneyim ki” ifadeleri çevredekilerin de gülüşmelerine ve ilgi odağı olmasına neden oluyor.

Recep İvedik’e benzerliği nedeniyle özellikle esnaf arkadaşlarından büyük ilgi gördüğünü söyleyen Enver Akbaş, Esnaf arkadaşlar bana bizim Recep İvedik diye sesleniyor. Recep İvedik’e benzemem herkesin çok hoşuna gidiyor Ona benzemekle satışlar artar diyorlar ama benim öyle bir düşüncem yok. Ben bu şekilde mutluyum.  Özellikle yolda geçerken bazı vatandaşlar fark ediyor ben geçtikten sonra Recep İvedik’e ne kadar benziyor diyerek gülüyorlar. Benim Recep İvedik’e benzediğimi bir hoca vardı o söyledi. Sonra karakter tanınıp herkes tarafından sevilmeye başlayınca bir ara aynı arabadan almayı düşündüm ama sonra vazgeçtim. Bu hayatım daha güzel. Dedim ya orijinal Recep İvedik burada sahtesi ile işim yok” şeklinde konuştu. 

recepivedik1.jpg

Enver Akbaş’ın Babası ise Recep İvedik’in programını elinden alacağız derken tahtında gözleri olmadığını ve Şahan Gökbakar’den de alamayacaklarını belirtti. Ama oğlu Enver Akbaş’ın tras olmayıp sakallarını bıraktığında daha çok Recep İvedik’ e benzediğini belirtti.

HABER MERKEZİ 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber