KAHRAMAN İMAM HIRSIZI YAKALATTI...

KAHRAMAN İMAM HIRSIZI YAKALATTI...
Çarşamba İlçesi Ovacık Mahallesi Kanal sırtı mevkiinde ki bir evden 400 kiloya yakın fındık çalan bir kişi Camii İmamının dikkati sayesinde yakayı ele verdi

Edinilen bilgiye göre; Çarşamba İlçesi Ovacık Mahallesi Kanalsırtı Mevkii’nde yaşanılan fındık hırsızlığında 1 kişi suçüstü yakalandı. Evde tek başına yaşamını sürdüren ve alışveriş için şehir merkezine giden S. Ş. (75)’nin evine kamyonetin plakasını gazete ile kapattığı iddia edilen S.U. (48) kamyonetle girerek fındıkları çalmak istedi. Aracına fındıkları yüklemek üzere iken olayı fark eden Ovacık Mahallesi Kanalsırtı mevki cami İmamı Ferhat Yiğit (36) hırsızı engellemek için aracı ile önünü kesmek istedi.

findik-hirsizi-(2).jpg

S.U. (48) Cami İmamını fark etmesi üzerine fındıkları yüklediği kamyonetle evin bahçesinden hızla kaçmaya çalışırken bilinçli olarak İmam Yiğit'in aracına çarptı ve hızla kaçmaya başladı. Bu arada S.U'nun peşinde aracı ile takibe başlayan Yiğit olayı telefonla Jandarma Komutanlığına bildirdi.  Takip esnasında S.U. (48) aracıyla kaza yapması üzerine olay yerine gelen İlçe Jandarma Ekipleri zanlıyı kıskıvrak yakalayarak gözaltına aldı.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber