Jandarma'dan anlamlı ziyaretler

Jandarmadan anlamlı ziyaretler
Çarşamba Jandarma Dikbıyık Karakol Komutanı Jandarma Kıdemli Başçavuş Hakan Akçay ve ekibi 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde sorumluluk alanlarında ki Öğretmenleri unutmadı

24 Kasım Öğretmenler Günü- Çarşamba Jandarma Bölük Komutanlığı Dikbıyık Karakol Komutanı Jandarma Kıdemli Başçavuş Hakan Akçay ekipleri, Öğretmenler günü nedeni ile kendi sorumluluk alanlarında bulunan bazı İlkokul, Ortaokul ve Lise Okul Müdür ve öğretmenlerini ziyaret ederek Öğretmenler günlerini kutladılar.

Çarşamba Jandarma Komutanlığı Dikbıyık Karakol Komutanlığı ekipleri,Dikbıyık ve çevresinde ki sorumluluk alanlarında bulunan  Bayramlı, Epçeli, Yalı, Çınarlık ve Dikbıyık merkezde ki İlkokul, Ortaokul ve Liselerde görev yapan Okul Müdür ve Öğretmenlerini ziyaret ederek günlerini kutladı, çiçek hediye  etti. Ziyaretlerde duygulu anlar yaşanmasına neden oldu.

 Ziyaretlerde Dikbıyık Jandarma Kıdemli Başçavuş Hakan Akçay, Öğretmenlerin haklarının ödenemeyeceğini ifade ederek, çocukları geleceğe hazırlayan öğretmenlerimizin bu anlamlı gününde yanlarında olmak istediklerini ve bu özel günü kutladıklarını dile getirdi. Değişen ve gelişen dünyamızla birlikte Ülkemizde Askerlerle eğitim camiasının iç içe olduğuna inandıklarını dile getirdi.

Jandarma Karakol Komutanlığı ekiplerinin ziyaretlerinden Okul Müdürlerinin kendilerini mutlu ettiğini belirterek, bu anlamlı günde hatırlanmanın öğretmenleri sevindirdiğini ifade etti. Jandarma ekipleri ve öğretmenler daha sonra ziyaret ettikleri okulları gezdiler. Jandarma ekipleri Öğretmenler gününden gezdikleri okullar dışında diğer günlerde de sorumluluk alanlarında ki diğer mahalleler (köy) de ziyaretlerini sürdürecekleri öğrenildi. Jandarma ekipleri bugün ve yarın Damlataş, Bölmeçayır, Çaltı, Eğerceli,  Porsuk gibi mahalleleri de (köyleri) gezerek Öğretmenlerle bir araya gelmeye devam edecek.

jandarma1.20141126093327.jpg

jandarma2.20141126093334.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber