MHP KONGREYE GİDİYOR

MHP KONGREYE GİDİYOR
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Çarşamba İlçe Başkanlığı kongreye gidiyor

Milliyetçi Hareket Partisi Çarşamba İlçe Başkanlığı 18 Ocak 2015 tarihinde olağan genel kurul kararı aldı. 18 Ocak Tarihinde kongreye gidecek olan Çarşamba MHP İlçe Teşkilatı’nda mevcut başkan Süleyman Akdemir’in yeniden aday olacağı öğrenildi.

Kongreye ilişkin konuşan MHP Çarşamba İlçe Başkanı Süleyman Akdemir, demokratik bir şekilde kongreye gitmek istediklerini belirtti. Akdemir, “Milliyetçi Hareket Partisi Çarşamba İlçe Teşkilatı olarak 18 Ocak 2015 tarihinde kongreye gitme kararı alındı. Belirlediğimiz bu tarihte gerçekleştirilecek olan kongremizin demokratik bir şekilde geçmesini temenni ediyorum. Kongre sonrasında belirlenen liste ile Milliyetçi Hareket Partisi’nin menfaatleri doğrultusunda çalışmalarımızın sürmesini diliyorum.” İfadelerini kullandı.

Edinilen kulis bilgilerine göre; 18 Ocak 2015 tarihinde gerçekleştirilecek kongrede mevcut başkan Süleyman Akdemir’in adaylığı dışında parti içinden Kemal Düzgün ve Mehmet Bediz’in de isimleri de başkan adaylığında konuşuluyor. 3 farklı listenin ortak bir listede buluşacağı iddiaları şimdiden konuşulmaya başladı.

HABER MERKEZİ 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber