“HAŞHAŞİLER KİM?”

“HAŞHAŞİLER KİM?”
Furkan Eren Özdemir'in, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım parti içinde ki kavga ve tepkileri işaret mi ediyor sorusunu gündeme getirdi: HAŞHAŞİLER KİM?

İYİ Parti'de 27. Dönem Samsun Milletvekili Adayı Furkan Eren Özdemir, adının Çarşamba Belediye Başkan adaylığında geçtiği ve sürekli engel çıkması üzerine sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım parti içinde ki kavga ve tepkileri işaret mi ediyor sorusunu gündeme getirdi.

y5gbzttr-400x400.jpg
İYİ Parti'de 27. Dönem Samsun Milletvekili Adayı Furkan Eren Özdemir, adının Çarşamba Belediye Başkan adaylığında geçtiği son günlerde ki psikolojisinden olsa gerek sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımları dikkat çekiyor. Geçtiğimiz günlerde Furkan Eren Özdemir’in İYİ Parti Çarşamba Belediye Başkan adayı olarak açıklanmasına rağmen İYİ Parti İl Başkanı Hasan Aksoy’un İmren Nilay Tüfekçi’ye tamam demesine rağmen adaylığını onaylanmaması parti içinde ki gerilimi gösterdiği şeklide yorumlar dikkat çekiyor. Tüm gelişmeler takip edilirken, Özdemir’in yerine, Hüseyin Köz adının açıklanacak iddiaları cevap bekleniyor.

45454545-001.jpg

“SAKIN HAKKIM VAR DEME!”

Milletvekili adayı Furkan Eren Özdemir adının Belediye başkan adayı olarak geçmesinin akabinde sürekli başka isimlerin ortaya atılması nedeni ile bir türlü adının açıklanmaması üzerine yaptığı paylaşımlar dikkat çekiyor. Özdemir, geçtiğimiz yaklaşık 15 gün içerisinde kısa kısa sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamalar şöyle: “Ben İYİ PARTİLİYİM.”, “Mevlâ görelim neyler, neylerse güzel eyler..”, “Sakın hakkım var deme!”, “Hak yok, vazife vardır..”, Sadakatimizin bedeli her fırsatta vefasızlık olsa da biz buradayız..”.

“İYİ PARTİ SAMSUN İÇİNDE Kİ HAŞHAŞİLER KİM?”
Ve bugün kesin adının belediye başkanı olarak açıklandığını beklentisinde olan Özdemir’in son yaptığı paylaşım ise parti içinde ki gerilim ve tepkileri net ortaya koyduğu şeklinde yorumlandı. Furkan Eren Özdemir son paylaşımında, “Firavun'un karşısında Musa olmaya çalışırken, içimizdeki Haşhaşileri unutmuşuz..” paylaşımı parti ve teşkilatlar arasında “Samsun içinde ki Haşhaşiler kim?” Sorusunu gündeme getirdi. Tüm bu gelişmeler için aradığımız Hasan Aksoy telefonlara bakmadığı için cevap geldiği takdirde siz okuyucularımıza iletilecektir.

HABER MERKEZİ

Kaynak:HABER EXPRES ( HABER MERKEZİ)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir