İlkadım İle Omü Ortak Eğitim Projeleri Üretecek

İlkadım İle Omü Ortak Eğitim Projeleri Üretecek
İlkadım Kaymakamı Ahmet Narinoğlu ve beraberindeki heyet, Ondokuz Mayıs Üniversitesi’ni (OMÜ) ziyaret ederek, birlikte planlanabilecek projelerle ilgili fikir alışverişinde bulundular

 

Rektörlük Toplantı Salonu’nda yapılan görüşmeye İlkadım Kaymakamı Ahmet Narinoğlu, OMÜ Rektör Yardımcısı Prof Dr. Hakan Leblebicioğlu, öğretim üyeleri ve kaymakamlık çalışanları katıldı. Toplantıda konuşan Prof. Dr. Hakan Leblebicioğlu, üniversite ve toplum işbirliğine vurgu yaparak, “İlkadım Kaymakamlığı ile; gençlerin eğitimi, mezuniyet sonrası sürekli eğitim, çocuk üniversitesi, kadın ve toplum alanlarında birlikte çalışma kararı aldık. Üniversitemiz ve İlkadım Kaymakamlığı’yla bu kapsamda çalışma gurupları oluşturacağız” dedi.

İlkadım Kaymakamı Ahmet Narinoğlu ise İlkadım ilçesinin Samsun’un yüzü olduğunu belirterek şunları kaydetti: “İlkadım ilçemiz yaklaşık 350 bin insanımızı barındırıyor. Dolayısıyla, eğitim ve sağlık konularının yoğunlaştığı bir bölge. Üniversitemizle yapacağımız işbirliğiyle, Valiliğimiz tarafından gerçekleştirilen ‘Samsun 2019 Eğitim Vizyonu’ projesinin çıktıları bizim için yol gösterici olacaktır. Üniversitemiz ile karşılıklı nasıl projeler üretebiliriz, ilçemize ve Samsun’a nasıl faydalı olabiliriz diye burada toplandık. Çok yararlı bir toplantı oldu. Kısa sürede ortak çalışabileceğimiz alanlar belirlendi. Oluşturulan takvim çerçevesinde bu projeleri hayata geçireceğiz.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Karadeniz