İlk Hedef Belli

İlk Hedef Belli
Bölgesel Amatör Lig 12. Grup’ta mücadele eden Çarşambaspor, bu hafta sonu evinde oynayacak olduğu maçın hazırlıklarını son gaz sürdürüyor

Bölgesel Amatör Lig 12. Grup’ta mücadele eden yeşil beyazlı takım Çarşambaspor, bu hafta sonu kendi evinde Türk Metal takımı ile oynayacak olduğu maçın antrenmanlarına Adapark Tesisleri’nde Teknik adam Zekeriya Köklükaya yönetmeliğinde ara vermeden devam ediyor.

Yeşil beyazlı ekip Çarşambaspor, geçtiğimiz hafta kendi evinde ağırladığı Çankırı Saray maçından 1-0’lık skor ile 3 puan almıştı. Bu skorun rehavetine kapılmadan hazırlıklarını sürdüren takımın Teknik Direktörü Zekeriya Köklükaya, gelecek hafta maçı ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

1.jpg

“Rakip takımı analiz ettik”
Geçen hafta ki maçta 4 gol kaçırdıklarının altını çizen Teknik Direktör Zekariya Köklükaya, “Bizim tek amacımız bütün maçları kazanmak. Geçen hafta güzel bir galibiyet aldık. Tabii ki oyunumuzu biraz daha geliştirip, daha rahat olmamız gerektiğini düşünüyorum. Çünkü son dakikalarına kadar maç çok heyecanlı geçti. Hatta dün akşam tekrarını izledim. 4 tane %100 gol kaçırmışız. Onların bir tanesini daha atmış olsaydık skor daha farklı olabilirdi. Ben oyuncuların istek ve arzusundan memnunum ama şu bir gerçek, oyuncularımızın oyun sürekliliğini yani oyunun son bölümüne kadar ki koşu tempolarını daha yükseltmemiz gerekiyor. Önümüzdeki hafta Türk Metal ile yine kendi sahamız da maçımız var. Dün gece rakibimizin oynadığı son maçın analizini yaptık. Bugün de o çalışmalar ile ilgili topladığımız notları tamamen sadeleştirdik ve idmandan önce rakip takımın ufak kodlama üzerine analizlerini arkadaşlara anlattık. Daha sonra görsel analize geçip maçı kazanmayı hedefliyoruz.” şeklinde konuştu.

2.jpg

“İlk yarı zirvede olmak istiyoruz”
Ligde herkesin bir heyecanı olduğunu söyleyen Zekeriya Köklükaya, “Şimdi baktığımızda rakip takımın 12 puanı var. Bu ligde yenilmeyen takım yok. Çok yüksek maliyete kurulan takımlar, beklenmedik mağlubiyetler alıyor. Şuan herkesin bir heyecanı var. Herkes 2 maç kazanırsam bizde lider olabiliriz diyor. Metal takımı da buraya hak ederek gelmiştir. Biz inşallah hafta sonu güzel bir galibiyet almak istiyoruz. En azından ilk yarı zirvede olmak istiyoruz. Bizim birinci hedefimiz bu.” diye ifade etti.

5.jpg

Çarşambaspor oynadığı son 3 maçta galip gelerek 10 puan toplarken, Türk Metal takımı ise oynadığı son 3 maçta galip gelerek 12 puan toplamış oldu.

HABER: İsmail Temiz

Kaynak:İsmail Temiz

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber