“BELUR, YENİDEN ADAY, ADAYI”

“BELUR, YENİDEN ADAY, ADAYI”
Ayvacık önce ki Belediye Başkanı Mustafa Belur, 2024 Yerel seçimleri öncesinde Haber Expres gazetesi Yazı İşleri Müdürü Erol Şeker’i makamında ziyaret ederek “Mart 2024 Yerel seçimlerinde beyaz bir sayfa açarak yenden Ayvacık’ a hizmete talibim” dedi

2009 yılında Ayvacık İlçe Başkanlığına seçilen ve 2019 yılına kadar Ayvacık İlçesinde yaptığı hizmet ve yatırımlarla adından söz ettiren Eski Belediye Başkanlarından Mustafa Belur, Kaldığımız yerden değil, bıraktığımız yerden bembeyaz ve tertemiz bir sayfa açarak yeniden Ayvacık İlçemize hizmet ve dostlarımızla kucaklaşmak üzere geliyorum. Belediye Başkanlığına yeniden aday adayıyım. Eğer nasip olursa Ayvacık’ımıza geçmişte yaptığımız hizmetlerimizi arttırarak devam ettireceğiz” dedi.

Ayvacık İlçe Belediye Başkanlığı için yeniden aday adayı olacağını nasipse yeniden Başkan olarak hep birlikte halkımızla yürüyeceğimizin bilinmesini istiyorum diyen Belur, “Her şeyin hayırlısı ne ise o olsun. Sizin de yıllardır Çarşamba ve Samsun’ a katkılarınızı biliyoruz izliyoruz. Habercilik anlayışınız ve tarafsızlınız ile herkesin gönlünde farklı yer edinmişsiniz. Sizlere de başarılar diliyorum” dedi. Haber Expres Gazetesi Yazı işleri müdürü Erol Şeker ise ziyaret ve düşünceleri nedeni ile Belur’a teşekkür ederek başarılar diledi. Çekilen fotoğraftan sonra ziyaret sona erdi.

img-5901.jpg
HABER: Ünal DALDAL

Kaynak:Ünal Daldal

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber