İlçemizde Turnuvalar Devam Ediyor

İlçemizde Turnuvalar Devam Ediyor
Arım Köyleri futbol turnuvası devam ederken Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl ve İlçe Müdürlüğü desteğiyle Dikbıyıkspor İkinci Başkanı İsa Kontbay tarafından Organize edilen Dikbıyık Bölgesi Ramazan Futbol Turnuvası İlçemiz Dikbıyık yeni Suni Çim saha

Dikbıyık  Bölgesi Ramazan Futbol Turnuvası İlçemiz Dikbıyık yeni Suni Çim sahada başlarken, diğer bir turnuva ise Arımlı köyleri Futbol Turnuvası Arımlı köyü suni çim sahasında devam ediyor. İlçemiz Doğu Yakası ve Batı Yakasında Düzenlenen Turnuvalar Ramazan Ayı Boyunca devam edecek.

 

Dikbıyık’ta düzenlenen turnuvaya toplam 2 grup ve 8 takım katılıyor. Gecenin ilk maçında  Turgutlu ile Twitter karşılaştı. Karşılaşma 1-1 Berabere bitti. İkinci karşılaşma ise Melik- Irmaksırtı arasında oynandı. Karşılaşmayı 6-0 skorla Melik kazandı. Gecenin diğer maçlarının sonuçları ise;

Şöhretler 4 - JO Bonica 4 - Bayramlı 3 - Irmaksırtıgücü 1 şeklinde sonuçlandı. Karşılaşmalara Pazar akşamı Saat 23.00 başlayacak Ramazan ayı boyunca devam edecek olan turnuvanın finali 19.07.2014 Cumartesi günü saat 23.00 yapılacak. Dikbıyıkspor İkinci Başkanı İsa Kontbay, Ramazanda bu turnuvayı düzenlememizde bize destek başta Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Güven Özyurt ve İlçe Müdürümüz İlkay Aydın’a teşekkür ederiz dedi.

 

Bu yıl 3. Düzenlenen Arımlı köyleri futbol turnuvasında ise toplam iki grup 15 Takım Mücadele ediliyor. Turnuvada gecenin maçları Durusu 7 - Kumtepe 1, Güneşli 1 - Kızılot 2 şeklinde sonuçlandı. Karşılaşmalar Pazartesi ve Salı hariç her akşam 21.45 oynanılıyor. Maçlar Ramazan ayı boyunca devam edecek Turnuvanın finali ise 30.07.2014 cumartesi saat 21.45 yapılacak. Arımlı köyü Muhtarı Adem Ekici, turnuvada bizlerden destekleri esirgemeyen turnuvanın düzenlemesinde bizlere yardımcı olan gençlik hizmetleri ve spor ilçe müdürü İlkay Aydın’a teşekkür ederiz. Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü olarak Turnuvaya katılan tüm Takımlarımıza başarılar diler Pazar Akşamı Oynanacak olan müsabakalara tüm sporseverleri  Dikbıyık Yeni Suni Çim Sahasına karşılaşmaları izlemeye davet ederiz açıklamasında bulundu.

HABER-FOTO: Nevzat AKKAYA    

basliksiz-2.20140713113559.jpg

bfoiuergbp.jpg

dg--gjzh.jpg

turnuva.jpg

turnuva-1.jpg   

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Güncel