İlçe Başkanlığı için Acar, Doğan ve Dalgıç Ankara'ya gidiyor

İlçe Başkanlığı için Acar, Doğan ve Dalgıç Ankaraya gidiyor
AK Parti Çarşamba İlçe Başkanı Mahmut Çekiç'in görevden alınması sonrasında yapılan Temayül sonrası Genel Merkeze 3 isim çağrıldı. Üç isim Cuma günü Ankara'da yeniden mülakata girecek

Çarşamba İlçe Başkanlığı görevinden İl Başkanı Fuat Köktaş tarafından istifası Genel Merkez talimatı ile alınması sonrasında İlçe de geçtiğimiz haftalarda Halit Doğan ve Mustafa Acar adı altında temayül yapılmıştı. Yapılan temayül sonrasında meydana gelen Soma faciası nedeni ile beklemeye alınan İlçe başkanlığı ataması için geri sayım başladı.

akp1.jpg

Edindiğimiz bilgilere göre Temayül oylamasında Mustafa Acar ve Avukat Halit Doğan adı oylanmasına rağmen bazı çevrelerin de isteği ile bu iki isim dışında Fahri Dalgıç'ın da Genel Merkeze çağrıldığı öğrenildi. Cuma günü Genel Merkeze gidecek olan Avukat Halit Doğan, Mustafa Acar'ın dışında üçüncü isim olarak Fahri Dalgıç' ın da Ankara'ya çağrıldığı ve Cuma günü Genel Merkezde Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu'nun karşısına çıkarak yeniden mülakata alınacakları öğrenildi.

AK Partililer arasında en fazla Doğan veya Acar ikilisinden birisinin atanmasına kesin gözle bakılırken Fahri Dalgıç'ın ani bir kararla Ankara'ya çağırılmasına tabandan tepkiler gelmeye başladığı  belirtiliyor. Partililer Genel Merkezin atayacağı hiç bir isim ilçe teşkilatı ve partililer arasında ki kaos ve kavgayı bitirmeyecektir. Ama madem temayül yapıldı ve Acar ile Doğan yarıştıysa üçüncü isim nereden çıktı. Bu oyunu Soylu'da mı görmüyor tepkileri teşkilatın içinde ki huzursuzluğun hala sürdüğü ve atama sonrasında da sancıların devam edeceği iddiaları ile gündemde ki yerini korumaya devam ediyor.

HABER -FOTO: Nuri Oğuzhan ŞEKER- Ayhan GONCA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber