İkinci Devre İlk Maç

İkinci Devre İlk Maç
Samsun Süper Amatör Lig A Grubunda mücadele eden Gençlergücü, hafta sonu Samsun Türk Telekom ile karşılaşacak olduğu maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

Samsun Süper Amatör Lig A Grubunda mücadele eden yeşil beyazlı takım Çarşamba Gençlergücü, hafta sonu deplasmanda Samsun Türk Telekom takımı ile karşılaşacak olduğu maçın hazırlıklarını Antrenör Samet Öztürk gözetmenliğinde Adapark Suni Çim Saha’da sürdürüyor.

Geçtiğimiz hafta sonu bay geçerek ikinci devrenin ilk maçına çıkacak olan Gençlergücü, zor bir maç olacağını tahmin ederek çalışmalarını sıklaştırdı. Verdikleri 1 aylık süre içerisinde transfer çalışmaları yapan yeşil beyazlı ekip, farklı mevkiler için isim arayışlarına devam ederken ilk yarı Ebubekir Aydın ve Batuhan Kuyumcu ile yollarını ayırdığı öğrenildi. Yapılan transferlerin ise hafta sonu Türk Telekom maçında performanslarını ortaya koymaları merakla bekleniyor.

Çarşamba Gençlergücü’nün, hafta sonu deplasmanda karşılaşacak olduğu Samsun Türk Telekom takımı 5 puan ile ligin 8. Sırasında yer alıyor. Samsun temsilcisi Türk Telekom, 3 puan alıp kendini son sıralardan kurtarmaya çalışacakken, yeşil beyazlı ekip Gençlergücü ise 13 puan ile ligin 6. Sırasında yer alırken ismini üst sıralara yazdırmayı planlıyor.

Samsun Türk Telekom – Çarşamba Gençlergücü maçı 14 Ocak Pazar günü saat 14.00’da Millet Bahçesi Sahası’nda gerçekleşecek.

whatsapp-image-2024-01-09-at-14-14-44.jpeg

whatsapp-image-2024-01-09-at-14-14-48-1.jpeg

whatsapp-image-2024-01-09-at-14-14-48-2.jpeg

Kaynak:Ünal Daldal

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir