HABER EXPRES REKOR KIRIYOR!

HABER EXPRES REKOR KIRIYOR!
www.haberexpres.com.tr resmi internet haber gazetemiz, 2023 Aralık ayında ziyaretçi sayısında rekor kırdı. Samsun’un bir numarası olmaya devam için gece gündüz mücadeleye devam.

“ÖZGÜN HABER, ASAYİŞ VE HIZLI HABERLERİ İLE…”
Özgün haberleri, önemli son dakika gelişmeleriyle adı ana akım internet gazeteleri ile adeta boy ölçüşen ve Samsun’da adından bahsettiren Haber Expres İnternet Haber Gazetemiz (www.haberexpres.com.tr), 2023 yılı Aralık ayında Google analitcy sıralamasında ziyaretçi rekoru kırdı. Son dönemde yakaladığı ivme ile önemli okuyucu ve takipçi kitlesine ulaşan www.haberexpres.com.tr internet gazetesi aralık ayında 1 buçuk milyon ziyaretçi sayısına ulaşıp geçti.

“SAMSUN HABER PORTALLARI İÇİNDE RAKİPSİZ!”

Türkiye ve Dünyadan Samsun’u takip etmek isteyen okuyucuların ilk olarak ziyaret ettiği resmi internet gazetesi www.haberexpres.com.tr haber portalları arasında 2023 Aralık ayı içinde en çok okunan haberleri arasında dikkat çeken asayiş haberleri oldu. Asayiş haberlerinden sonra en çok görüntülenen haberlerimiz ise ekonomi, yerel ve eğitim haberleri sırayı alırken, birbirinden farklı içeriklerle İnternet Haber Sitemiz farkındalık oluşturmaya ve Samsunda ki internet haber gazeteleri arasında rakipsiz yoluna emin adımlarla devam ediyor.

YENİLİKLERE DEVAM EDECEĞİZ!

Haber Expres İnternet Haber Gazetemiz (www.haberexpres.com.tr), son dakika haberlerinin yanı sıra özgün haber anlayışıyla da dijital, internet medya sektöründe her geçen gün üst sıralara ulaşmayı hedefleyerek daha yukarılara gözünü dikmeye devam ediyor. Aynı zamanda İnternet Gazetemiz ile sosyal medya hesaplarımızla da okuyucularına en doğru ve en güncel haberleri anlık olarak paylaşmak için gerekli atılımlarını yapmak için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Siz okuyucularımızdan gelecek önerileri de gö önünde tutarak hızlı, güvenilir ve tarafsız gazeteciliğini özellikle önümüzde yaşanacak olan Yerel seçimlerde de sürdüreceğine inanıyor ve desteklerinizi bekliyoruz.

Kaynak:HABER EXPRES ( HABER MERKEZİ)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber