Çarşambaspor sezonu yarıladı

Çarşambaspor sezonu yarıladı
Bölgesel Amatör Lig 12. Grupta mücadele eden Çarşambaspor, geçtiğimiz hafta deplasmanda oynadığı Ünye 1957 Spor karşılaşmasının ardından sezonun ilk yarısını tamamladı.

Bölgesel Amatör Lig 12. Grupta mücadele eden yeşil beyazlı ekip Çarşambaspor, geçtiğimiz hafta Ünye 1957 takımı ile karşılaşmasının ardından teneffüs zili çalarak ilk devreyi kapatmış oldu. Verecek oldukları yaklaşık 1 aylık sürenin ardından ikinci devreye güzel oyun ve puanlar ile başlayabilmek adına transfer arayışlarını sürdürüyor.

2023 – 2024 sezonunun ilk devresinin son haftalarında mağlubiyet serisi oluşturan yeşil beyazlı ekip Çarşambaspor’un ilk yarı karnesi oluştu. Çarşambaspor, ilk devrede toplamda 13 maça çıkarak 6 galibiyet, 5 mağlubiyet ve 2 beraberlik elde ederek 20 puan ile ligin 7. sırasında yer alıyor.

4 Şubat’ta ikinci devreye start verecekleri ilk maçlarına hazırlıklarını sürdüren Çarşambaspor, ilçeye yakışır bir şekilde oyun sergilemek için önümüzdeki günlerde anlaşmış olduğu oyuncular için açıklama yapması bekleniyor.

carsambaspor-sezonu-yariladi-1.jpg

carsambaspor-sezonu-yariladi-2.jpg

Kaynak:İsmail Temiz

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber