Hüseyin Çelik, Kemal Kılıçdaroğlu’nu öyle bir yerden eleştirdi ki!

Hüseyin Çelik, Kemal Kılıçdaroğlu’nu öyle bir yerden eleştirdi ki!
Hüseyin Çelik, Bekir Bozdağ Hacıbektaş’ta saldırıya uğradığında ana muhalefet liderinin saldırıyı kınayamadığını söyledi.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik saldırıyı kınayan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, Bekir Bozdağ Hacıbektaş’ta saldırıya uğradığında ana muhalefet liderinin saldırıyı kınayamadığını söyledi.

Basın toplantısı düzenleyen Hüseyin Çelik, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik saldırıya değindi. Olayı kınayan Çelik, aynı tutumu Bekir Bozdağ Hacıbektaş’ta saldırıya uğradığında kendisinden beklediğini ama bunu göremediğini ifade etti. Çelik, "Orada Kılıçdaroğlu kürsüye çıktığında bu menfur saldırıyı kınıyorum erdemini göstermedi" dedi. “CHP DEVLETLE MÜCADELE ETMİŞTİR”

Seçim tarihinin en komik görüntüsünün bu olduğunu sözlerine ekleyen Çelik, konuşmasına şöyle devam etti:

“Ana muhalefet partisinin lideri salı günü gerçekleştirilen grup toplantısında CHP’nin başarısızlığını başka usüllere havale etti. Siz bilirsiniz futbol maçlarında genellikle ama yenilen takımlar, ‘biz kötü oynadık, rakiplerimiz daha iyiydi, biz bunun için yenildik dememeyi tercih’ ederler. Bu yenilginin müsebbipleri vardır. Saha ıslaktı, yağmur yağmıştı, rüzgarda çok esiyordu, kale direği suçludur, seyirci suçludur, hakem suçludur. Hepsi suçludur. Ama bu oyunu oynayanlar kendilerine çoğu zaman toz kondurmazlar ve inandırıcı da olamazlar. Şimdi sayın Kemal Kılıçdaroğlu halkın önüne çıkıp şunu deseydi; ‘Evet, biz galibiyet beklerken mağlup olduk. Biz bu seçimin mağlubuyuz aradığımız bulamadık. Önümüzdeki maçlara bakacağız’ deseydi belki çok daha tutarlı olurdu. Bakın niçin yenilmiş? Birkaç sebep; CHP devletle mücadele etmiş. Devletle seçime giren bir siyasi parti kaybeder. Tarih boyunca böyle olmuştur.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Güncel