“Her Biriniz Birer Kahramansınız”

“Her Biriniz Birer Kahramansınız”
Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül, 25 Eylül-1 Ekim tarihleri arasında kutlanan “İtfaiye Haftası” dolayısıyla İtfaiye personelini ziyaret etti. 

Ak Parti Salıpazarı İlçe Başkanı İsmail Yaman’la birlikte Salıpazarı İtfaiye teşkilatını ziyaret eden Başkan Akgül, “İtfaiyecilik gerektiğinde hayatını riske atan özveri ile çalışan bir meslek gurubudur” dedi.
İtfaiyecilerin zor ve önemli bir görevi yerine getirdiğini söyleyen Başkan Akgül,  “25 Eylül 1923 yılında çıkarılan kanunla belediyeler bünyesine katılan itfaiyecilik köklü ve eski bir teşkilattır. Her zaman göreve hazır 7 gün 24 saat canları pahasına görevlerini aksatmadan yürüten tüm Belediye itfaiye personelinin itfaiye haftasını kutluyorum.

Akgül; Halkımızın can ve mal güvenliğini korumak amacıyla büyük bir özveriyle görevlerini ifa eden İtfaiye teşkilatlarımız bu görevlerini yerine getirirken hayatlarını hiçe sayarak canla başla çalışmaktadırlar. Bugüne kadar yangın ve çeşitli afetlerle hayatını kaybetmiş itfaiyecilerimize de Allahtan rahmet diliyorum” dedi.

İtfaiyeciliğin temelinin gönüllülük, özveri ve fedakârlığa dayanan meşakkatli bir meslek olduğunu, görevlerini ifa ederken itfaiyecilerin hayatlarını dahi feda etmekten çekinmediğini kaydeden Akgül, “İtfaiyecilik gerektiğinde hayatını riske atan özveri ile çalışan bir meslek gurubudur. Bundan dolayı dünyada en saygın meslek guruplarındandır. İtfaiyecinin her biri bir kahramandır.  Bu duygu ve düşüncelerle her zaman göreve hazır tüm Belediyelerdeki itfaiye Personelinin İtfaiye Haftasını kutluyorum" dedi.

5154654.jpg164684.jpg

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Güncel