HAYIRDIR BAŞKAN!

HAYIRDIR BAŞKAN!
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Samsun İl Başkanı Şaban Kılıç'ın göreve geldiği günden bu yana ilk kez Çarşamba ile ilgili sosyal paylaşım sitesinden de olsa yaptığı açıklama şaşkınlık yarattı.

Kılıç'ın, Çarşamba ovası ile ilgili mesajları neden yayımladığı anlaşılamadı.
Milliyetçi Hareket Partisi Samsun İl Başkanı Şaban Kılıç, uzun süredir süren suskunluğunu sosyal paylaşım sitesi facebook’tan yaptığı paylaşımla bozdu. Şaban Kılıç’ın Çarşamba ile ilgili paylaşımları büyük dikkat çekti. Kılıç’ın durduk yere Çarşamba hakkında ki açıklamaları neler oluyor dedirtti.

mhpcarsamba.png

Çarşamba İlçesi’nde ki fındık üreticilerinin sıkıntılarına değinen Şaban Kılıç paylaşımında, “Çarşamba Ziraat Odasına kayıtlı 12.000 çiftçi var.Çiftçilerin 8.500’ü destekleme alıyor. Bu rakamın yarısının bankalara borcu var.Yine Rakamın yüzde %40’ı kadarı da iki veya üç bankaya borçlu. Bu sene sahilde,düz kesimlerde fındığın bol olduğu,fiyatının da yüksek olmasına müteakip çiftçilerin yarısı borçlarında ki sıkıntıları çözmüş.Buna rağmen,çiftçinin yarısı bankalara borçlu. Ürün bol, fiyat yüksek olmasaymış-ki, iyi ki ürün bol, fiyat yüksek olmuş. Çarşamba’lı çiftçinin durumu pek iç açıcı olmazmış. Görünen o ki, Türkiye’de Tarım Hayvancılık ve dolayısıyla kırsal alan üreticisi çiftçi imdat işareti veriyor. Gidişat,Tarımda, Hayvancılık’ta tam dışa bağımlılığa,ve inşallah olmaz,bankalar tarafından uygulamaya konulacak icralara doğru gidiyor” dedi.

Başkan Kılıç yine aynı site üzerinden bir başka paylaşımında ise, “Çarşamba’nın kırsalının şu an yerelden ve büyükşehirden pek hizmet almadığı herkesin malumu. Çöp Toplamak Yok. Yol onarımı yok. Kum ve çakıl yardımı ile yapılacak işler, ilgi bekliyor. İl Özel İdare aranıyor gibi. Görünen o ki,Çarşamba yerelde zor hizmet alacağa benziyor” ifadelerine yer verdi.

mhpcarsamba-(2).jpg

Başkan Kılıç’ın bu paylaşımlarını okuyan bazı takipçileri Çarşamba İlçesi’nde yaşanılanları Yerel Seçim sürecinden bu yana takip etmezken neden bir anda ilgi duyduğunu merak ediyor. Kılıç’ın sosyal paylaşım sitesi üzerinden yaptığı paylaşımların gündemde uzun süre konuşulacağa benziyor.

HABER-FOTO: Ayhan GONCA- Kenan GÜN

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Siyaset