Gençlik Spor Müdürlüğünden mesaj var

Gençlik Spor Müdürlüğünden mesaj var
Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü yaptığı basın açıklamasında "2014-2015 Eğitim Öğretim Yılının - Öğrencilere, Öğretmenlerimize, Velilere ve Tüm Eğitim Camiasına Hayırlı Olmasını dileriz" denildi

2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları İlçemizde 10 Kasım Pazartesi Günü Genç Erkekler Basketbol Müsabakaları ile başlıyor. Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü olarak 2014-2015 Eğitim Öğretim Yılının - Öğrencilere, Öğretmenlerimize, Velilere ve Tüm Eğitim Camiasına Hayırlı Olmasını Dileriz.

 Bu Yıl Yapılacak Olan Okul Spor Müsabakalarına Basketbol ,  Futbol, Futsal, Voleybol, Hentbol, Branşlarında, Genç Erkek, Genç  Kız, Yıldız Erkek, Yıldız Kız, Küçük Erkek, Küçük Kız, Minikler Kategorilerinde Toplam  120 okul takımımız katılıyor. Takımlarımız Basketbol, Voleybol, Futsal, Hentbol Müsabakaları belirlenen Takvimde İlçemiz Mustafa Dağıstanlı Spor Salonumuzda yapılacaktır.

Futbol  Müsabakalarımız  Adapark Suni Çim Sahalarımızda Oynanacaktır. Okul Sporlarına Katılan Tüm Okul Takımlarımıza Yapılacak Olan Müsabakalarda Sporun, Sevgi, Dostluk, Barış, Kardeşlik, Centilmenlik ve Kaybedenin Kazananı Tebrik Ederek Alkışlaması Dileğiyle Takımlarımıza Başarılar dileriz. Yapılacak Olan Müsabakalara Velilerimizi,öğretmenlerimizi,öğrencilerimizi,Tüm Spor Severleri  Spor Salonumuza Davet Ederiz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber