AK Parti’de Delege Listeleri Tamam

AK Parti’de Delege Listeleri Tamam
AK Parti Çarşamba İlçe Başkanlığı 11 Kasım Salı tarihinde gerçekleştirilecek kongre öncesi delege listesi İlçe seçim kurulunda onaylanarak askıya çıkartıldı

Çarşamba AK Parti İlçe Başkanlığı 11 Kasım tarihinde yapılacak kongreye giderken partinin delege listesi tamamlandı. Yapılan delege seçimleri sonrasında hazırlanan Delege listesi İlçe Seçim Kurulu’na gönderildi. Delege listesi İlçe seçim kurulunca onaylandı ve Salı günü AK Parti İlçe Başkanlığına teslim edildiği öğrenildi. Teslim edilen onaylı listeler parti binasında askıya çıkartılırken diğer yandan da belediye hoparlöründen ilan edilerek duyurulmaya başlandı.  

Konuya ilişkin açıklama yapan AK Parti Çarşamba İlçe Başkanı Av. Halit Doğan, “Gelecek hafta gerçekleştirilecek kongre öncesi oluşan delege seçimlerimizi tamamladık. Bu listemizde Genel Merkezimizin talimatları ve istekleri doğrultusunda hakkaniyetli ve adaletli bir delege listesi hazırladık ve seçime hazırlanıyoruz. Delege listemizde Belediye başkanlarımız, İlçe eski başkanlarımız, partimizin genel merkez tarafından belirtilen tüm yöneticileri delege yapılmış her kesimi kucaklayacak güzel bir liste ile kongremize hazırlanıyoruz. Kongre öncesi ilçemizde birlik ve beraberlik içinde herkesin kucaklaşarak güzel bir ortam da yapacağımız kongremizin hayırlara vesile olmasını Allah' tan diliyorum. Kongremizin şimdiden halkımıza ve partililerimize hayırlı olsun" şeklinde konuştu.
 

Önümüzde ki hafta Salı günü gerçekleştirilecek kongrede mevcut başkan Halit Doğan’ın tek liste halinde seçime gideceği öğrenilirken Doğan’ın karşısına ikinci bir listenin çıkmayacağı tahmin ediliyor.

HABER MERKEZİ

ak-parti-(1)-copy.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber