Hacı Yılmaz Yılmaz’ın ve Çarşamba’nın gururu oldular

Hacı Yılmaz Yılmaz’ın ve Çarşamba’nın gururu oldular
9 Haziran 2012 Günü yapılan ve bütün 8. Sınıfların katıldıkları SBS sınavınsa Çarşamba’da dereceye giren Hacı Yılmaz Yılmaz İlköğretim okulu öğrencileri okulları tarafından ödüllendirildi

 

Bu yıl 9 Haziranda yapılan SBS sınavının Çarşamba birinci ve ikincileri Çarşamba Hacı Yılmaz Yılmaz İlköğretim okulundan çıktı. Öğrencilerden Murathan Yıldırım girdiği SBS sınavında 100 sorunun tamamını doğru yaprak 500 tam puan ile Çarşamba birincisi olurken, Yine Hacı Yılmaz Yılmaz İlköğretim okulu öğrencisi Ayşegül Güven ise girdiği sınavda 100 sonun 98’ini doğru yaparak 496 puan ile Çarşamba ikincisi oldu.

samsun-ve-carsambanin-sbs-birincisi-ve-sbs-ikincisi-haci-yilmaz-yilmaz-ilkogretimokulundan1.jpg

Hacı Yılmaz Yılmaz ilköğretim Okulu Müdürü Enver Şahin öğrencileri kazandıkları bu başarılardan kaynaklı tebrik ederken öğrencilere hediyeleri takdim edildi.

Öğrenciler okul tarafından hazırlanan hediyelerini milli eğitim Müdürü İsa Uysal’dan aldılar. Yapılan ödül törenine öğrencilerin velileri de katılırken tören de konuşma yapan İsa Uysal genel olarak Çarşamba’nın SBS’de gösterdiği başarıdan memnun olduğunu belirtti. Uysal açıklamalarının devamında Çarşamba’da bu yıl SBS genel bazda başarı gösteren en iyi okulun Gülören YBO olduğunu dile getirirken ikincinin Çarşamba Atatürk ilköğretim okulu Üçüncünün ise Hacı Yılmaz Yılmaz olduğunu sözlerine ekledi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber