Gençlik Merkezi’ne ilgi yoğun

Gençlik Merkezi’ne ilgi yoğun
Çarşamba’da hizmete açılan İlçe Gençlik Merkezi’ne gençlerin ilgisi büyük. Açılan 16 kursa birçok öğrenciden yoğun talep olduğu belirtildi.

Gençlik Merkezi’ne Müdür Vekili olarak atanan Bülent Özkan, kendisi ve görevi hakkında gazetemize açıklamalarda bulundu. Özkan “Kurs talebinde bulunan öğrencilerimize kursun açılabilmesi için tek şart minimum 12 kişilik öğrenci sayısına ulaşmamız gerekiyor” dedi.  Bülent Özkan, “Şuan 16 adet aktif kursumuz var. Gitar, bağlama, ney, piyano, halk oyunu, tiyatro, satranç, İngilizce, matematik, kurslarımız la beraber açılacak kurslarımızda var. Ortalama 800 kadar üyemizin yanında yaklaşık 300 kadar da kurs alan öğrencilerimiz var” şeklinde konuştu.

g.jpg

Eğitim Uzmanı Bülent Özkan, “7-29 yaş arasında olan herkese kapımız açık. Herkesimi kurslarımıza davet ediyoruz. Özellikle Hukuk Fakültesi öğrencilerinin talepleri oldukça fazla, biz bu arz’dan oldukça memnunuz. Gençlerimizin boş vakitlerini dışarıda boşa harcayacaklarına burada farklı aktiviteler ile meşgul olarak hem yeni beceriler hem de yeni arkadaşlar ediniyorlar. Ayrıca kursa gelen öğrencilerin birçoğu buraya sıfır olarak geliyor ve burada öğreniyorlar.” Şeklinde konuşarak ilgiden memnun kaldıklarını belirtti.

genc.jpg

Gençlik Merkezlerinin misyonuna da değinen Bülent Özkan, “Önceleri sadece büyük illerde olurken şimdi ilçelere de yayılmaya başladı. Bu konu hakkında Gençlik ve Spor Bakanımız Suat Kılıç oldukça ilgileniyor. Gençlik Merkezleri’nin açılma nedeninin okullardan çıkan öğrencilerin kötü çevre etkisinde kalmamamsı için onları burada etkinliklere müdahil edip bu çerçevede onların kötü alışkanlık edinmelerini engellemek” dedi.

BÜLENT ÖZKAN KİMDİR?

Çarşamba doğumlu. 1998 yılına kadar Çarşambada yaşadı. 1998’de Ordu’nun Ünye İlçesinde öğretmenliğe başladım. 12 yıl Ünye de öğretmenlik yaptıktan sonra, 2010 yılında Çarşamba Değirmen Başı Orta Okuluna Matematik öğretmeni olarak atandı. 15 yıl Değirmen Başı Orta Okulunda öğretmenlik yapan Bülent Özkan 16. Yılında Gençlik Spor Bakanlığına Eğitim Uzmanı olarak atandı. Daha sonra Çarşamba Gençlik Hizmetlerine Eğitim Uzmanı olarak atandı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber