Gazi Kılıç, Çarşamba'da...

Gazi Kılıç, Çarşamba'da...
Çarşamba Jandarma Bölük Komutanlığı Dikbıyık Karakolunda 2 yıl görev yaptıktan sonra Hakkari Çukurca’ya tayini çıkan ve buradan geçtiğimiz aylarda  gerçekleştirilen bir operasyon da yaralanan Jandarma Astsubay Çavuş Alim Kılıç, eski Komutan ve mesai arkad

Atandığı Hakkari Çukurca’ da birliğinde göreve başlaması ile birlikte görev yerinde yol kontrolü yaptığı esnada pkk terör örgütü tarafından yapılan saldırıda ağır yaralanmış ve günlerce yoğun bakım da kalmıştı. Uzun süre yoğun bakım ve akabinde tedavisi süren Astsubay Alim Kılıç, iyileşir iyileşmez eski görev yaptığı Dikbıyık Karakol Komutanlığı ve eski Karakol Komutanı, bu gün Salıpazarı İlçe Bölük Komutanı olan Kıdemli Başçavuş Hakan Akçay'ı makamında ziyaret etti.

Tedavisi sonrasında Çarşamba'ya gelen Gazi Astsubay Alim Kılıç ilk olarak eski görev yeri olan Dikbıyık Karakol Komutanlığını ziyaret etti. Dikbıyık Jandarma Karakol Komutanı Kıdemli Başçavuş Ekrem Aydın 'ı ziyaret eden Gazi Astsubay Alim Kılıç, burada bir süre sohbet etti. Ziyarette Karakol Komutanı Aydın, ziyareti nedeni ile kendisine geçmiş olsun dileklerini ilettikten sonra ziyareti nedeni ile de ayrıca teşekkür ederken bir süre sohbet ettikten sonra kendisini uğurladı

Dikbıyık Karakolun da bir süre sohbet eden Gazi Astsubay Kılıç, daha sonra Salıpazarı ilçe Bölük Komutanı olan eski Karakol Komutanı Kıdemli Başçavuş Hakan Akçay'ı ziyaret için bu ilçeye geçti. Salıpazarı ilçesinde Kıdemli Başçavuş Akçay'ı makamında ziyaret eden Alim Kılıç'a burada Komutan Akçay, "Burada daha önce birlikte görev yapma onurunu yaşadığım ve hain bir terör saldırısı sonucu Gazi olan ve uzun süre tedavi gören Alim Kılıç Kardeşim bizleri ziyarete gelerek mutlu etti. " diyerek şunları dile getirdi.

Akçay, "Yolu sevgiden geçenlerle, bir gün bir yerde karşılaşırız. Güzel ülkemiz için amaç birliği yapan, gerek halk, gerek kolluk kuvvetleri, uzun süre görüşmese de karşılaştığı anda ilk günkü samimiyetle birbirini kucaklayabilir. Alim Kılıç kardeşim senin yüreğine duruşuna imreniyoruz. Tabi sadece biz değil bazen halimize melekler imrenir, bazen de halimizden şeytan bile iğrenir. Ama sana melekler imreniyor. Ziyaretinle gittiğin her yeri onurlandıracağın aşikar. Allah yolunu bahtını açık etsin. Ziyaretinden dolayı sana binlerce defa teşekkür ediyorum" dedi.

HABER-FOTO: Ayhan GOPNCA- Nevzat AKKAYA

454.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Güncel