GAZETEMİZ ÇALIŞANLARINA ‘10 OCAK’ SÜRPRİZİ

GAZETEMİZ ÇALIŞANLARINA ‘10 OCAK’ SÜRPRİZİ
10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle gazetemize pastalı bir sürpriz gerçekleşti

10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü münasebetiyle, gazetemizi bu önemli günde yalnız bırakmak istemeyen Çarşamba Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Musa Bala, Şoförler ve Otomobilciler Odası Genel Sekreteri Ali Kemal Totuk, Bilirkişi İsa Şahin hoş bir sürprizde bulundular.

Gazetecilerin büyük önem taşıyan bir görevi üstlendiğini ifade eden Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Musa Bala, “Günümüzde gazeteciler halkımızın bilgi sahibi olmasında önemli bir aracı konumunda.En doğru tarafsız ve objektif habercilikle halka ulaşmak gerçekten önem taşıyan bir unsurdur. Tüm gazetecilerin ve Çarşamba ilçesinde 10 yılı aşkın süredir bu görevi başarıyla yürüten Haber Expres Gazetesi çalışanlarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutlarım.” İfadelerini kullandı.

Ziyaretlerinden ve sürprizlerinden dolayı büyük bir memnuniyet duyduğunu söyleyen Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Erol Şeker ise, ziyaretlerinden dolayı Başkan Bala, Genel Sekreter Ali Kemal Totuk ve İsa Şahin’e şükranlarını sundu. 

10 yılı aşan bir zamandır Çarşamba İlçesine hizmet etmenin mutluluğunu ve sorumluluğunu üzerlerinde hissettiklerini ifade eden Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Erol Şeker, “Kurulduğumuz ilk günden bu güne kadar aynı hedef ve amaç doğrultusunda, ilkelerimizden şaşmadan okurlarımıza ulaştık. Öncelikle yereldeki halkımızın sorunlarını paylaşacak bir zeminin sağlandığını bugün hep birlikte görmekteyiz. Gazetemiz yaptığı haberlerle kamuoyunda gündem oluşturmakta. Takip ediliyoruz. Sınırlarını aşarak Çarşamba’nın dışına çıkan, Samsun’da adını duyuran ve yerel gazete olmamıza rağmen ülkemizde Çarşambamızın sesini duyurmaktayız. Bu ilkelerimizde gerçekleştirmemizde bizlerde emeği bulunan, katkı sağlayan, destek olan herkese teşekkür ediyoruz. Ve bugün bizleri unutmayıp, gazetemizin zorlu süreçlerinde her zaman yanımızda olan Çarşamba Şoförler Odası Başkanımıza’da ayrıca teşekkür ediyorum.” Dedi.

Gazetemize yapılan ziyarette İmtiyaz Sahibi Nurhayat Şeker, Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Erol Şeker, Spor Müdürümüz Nevzat Akkaya ve Köşe Yazarımız Ertan Sağlam’da bulundu.

Ziyaret bir süre süren sohbetin ardından son buldu.




 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber