Film Analizi Atölyesi etkinliği

Film Analizi Atölyesi etkinliği
Kavak Çocuk ve Gençlik Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’nda Film Analizi Atölyesi Etkinliği Gerçekleştirildi

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) ile Kavak Çocuk ve Gençlik Kapalı Ceza İnfaz Kurumu arasında imzalanan iş birliği protokolü çerçevesinde suça sürüklenen çocuklara yönelik “Film Analizi Atölyesi Etkinliği” gerçekleştirildi.

Kurumun konferans salonunda icra edilen etkinliğe, Kavak Çocuk ve Gençlik Kapalı Ceza İnfaz Kurumu Müdürü Selma Tekin, kurum idarecileri ile personelleri ve suça sürüklenen çocuklar katıldı.

Etkinlikte ilk olarak kurumdaki suça sürüklenen çocuklara, “Her Çocuk Özeldir” adlı sinema filmi izletildi. Film gösterimi sonrasında OMÜ İletişim Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi Uğur Kılınç tarafından filmin analizini içeren bir sunum gerçekleştirildi. Dr. Öğr. Üyesi Kılınç, sunumu içerisinde sinema tarihi, sanat, müzik ve fotoğraf konularına da temas etti. Akabinde ise OMÜ İletişim Fakültesi Öğr. Gör. Onur Şen, gazetecilik ve medya alanındaki güncel gelişmeler üzerinden bilgi aktarımında bulundu.

Etkinlik, Kavak Çocuk ve Gençlik Kapalı Ceza İnfaz Kurumu Müdürü Selma Tekin'in, Dr. Öğr. Üyesi Uğur Kılınç ve Öğr. Gör. Onur Şen’e teşekkür belgesi takdim etmesiyle sona erdi.

film-analizi-atolyesi-etkinligi-3.jpg

film-analizi-atolyesi-etkinligi-4.jpg

film-analizi-atolyesi-etkinligi-5.jpg


HABER: EMİNE TEMİZ YILMAZ

Kaynak:Emine Temiz Yılmaz

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Yerel Haber