Esnaf ve Sanatkarlarda 2015 Bütçesi konuşuldu

Esnaf ve Sanatkarlarda 2015 Bütçesi konuşuldu
Çarşamba Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi’nin Mali Genel Kurul Toplantısı’nda bir araya geldi. Genel Kurul’da 2015 Bütçesi onaylandı.

Çarşamba Halk Eğitim Merkezi’nde gerçekleştirilen Mali Genel Kurul Toplantısı’na çok sayıda üye katıldı. Genel Kurulda okunan gündem maddeleri ve İstiklal Marşı’nın ardından Bilanço ve 2014 yılı gelir- gideri okundu. Üyelerin oylamasına sunulan konu oy birliği ile kabul edildi.

Toplantıda yapılan açıklamada, 2014 yılı 17-25 Aralık sürecinde ülke genelinde yaşanılan çalkantılı sürecin bankalarda ki faiz oranlarını yükselttiği fakat devletin sağladığı destekle faiz yükselmesinin Kooperatifte yaşanılmadığı düşük faizle krediler verildiği belirtildi. Kurulda ayrıca 2015 yılının bütçesi oylamaya sunuldu. 2015 yılının bütçesi toplam 708 bin 830 TL olarak oy birliği ile kabul edildi.

Gündem maddelerinin oylanmasının ardından teşekkür konuşması yapan Çarşamba Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Selahattin Akkuş, üyelere, katılımcılara ve destek sağlayan tüm herkese teşekkür etti. Konuşmaların ve gündem maddelerinin ardından kongre son buldu.  Ayrıca Olağan Genel Kurula SESOB Başkanı H. Eyüp Güler'in yanı sıra  Çarşamba'da bulunan oda başkanları da katıldı.

HABER: Nuri ŞEKER 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber