ÇABES ÇOŞTU

ÇABES ÇOŞTU
Tekerlekli Sandalye Basketbolu Bölgesel lig B grubunda mücadele eden ÇABES ikinci devre maçlarında galibiyet serisine Konya deplasmanından 109-19 gibi bir skorla dönerek azmin ve kararlılığın sonucuna ulaşmaya başlamıştır.

HABER-FOTO: Nuri ŞEKER

İlk yarısı hızlı başlayan karşılaşmanın ilk periyodu  Konya 5-Çarşamba 22, ikinci periyodu Konya 6-Çarşamba 27- Üçüncü periyodu Konya 4-Çarşamba 19 gibi skorlarla Çarşamba takımın üstünlüğü her periyotta da kendini kanıtlamıştır.

Bu başarılı sonucun ardından basına açıklama yapan Çarşamba Bedensel Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Mustafa Uçar, "Lige çok kötü başlayıp hızlı bir şekilde iyi sonuçlar almaya başladığımız takımımızla oyuncu ve antrenörümüze vermiş oldukları üstün çalışma azimleri, disiplin ve kararlılıkları sayesinde teşekkürlerimi arz ediyorum" dedi. Uçar ayrıca Konya takımını da tebrik ederek çalışmalarının devamını diledi.

Centilmenlik içinde geçen müsabakada Konyalıların, Çarşamba çok iyi bir takım yapmış, küçücük bir ilçenin gelip koskoca büyükşehir olan Konya takımını yenmesinden dolayı kendilerini tebrik ediyoruz, inşallah Çarşamba halkı bu takımına sahip çıkar en azından renk kardeşliğimizi sürdürürler diyerek temennide bulundular.

Galibiyetin ardından gece geç saatlerde ilçeye dönem ÇABES, engelli sporcuları tek tek başkan Mustafa Uçar ve Başkan vekili Kerim Deniz tarafından evlerine teslim edildi.  Ayrıca deplasmanlarda kendilerine destek olan, ulaşım ve konaklamada desteğini esirgemeyen Çarşamba Belediye Başkanı Sayın Hüseyin Dündar'a teşekkür eden ÇABES başkanı Mustafa Uçar, bu galibiyeti kendilerine hediye ettiklerini,  önümüzdeki hafta 07.03.2015 cumartesi saat 14.00 te ilçemiz kapalı spor salonunda "Samsun Kuzey Yıldızı Engelliler Spor Kulübü" ile yapacağımız maça, Başkanımız Sayın Hüseyin bey, kaymakamımız ve tüm protokol üyelerimiz iş adamları ve çarşambalı engelli dostu ve sporseverleri buradan da davet ediyoruz" ifadelerini kullandı. 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir