Eski Vekil Çakır’dan Gazetemize ziyaret

Eski Vekil Çakır’dan Gazetemize ziyaret
Samsun’da bir dönem Milletvekilliği görevini yürüten Eski Milletvekili Mustafa Çakır, Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Erol Şeker’e ziyarette bulundu.

AK Parti’den 7 Haziran’da gerçekleştirilecek seçimlerde aday adayı olduğunu açıklayan Mustafa Çakır, ziyaretler kapsamında gazetemize ziyarette bulundu. Genel Yayın Yönetmeni Erol Şeker’e makamında ziyarette bulunan Mustafa Çakır, sürece ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Samsun’a yeniden hizmet etmek için yola çıktığını açıklayan Mustafa Çakır, 7 Haziran’da gerçekleştirilecek Genel Seçimde Samsun’da başarılı geçmişini yeniden sergileyeceğini belirterek, “Samsun ülkemizin önemli şehirlerinden birisi. Samsun’un özellikle Tarımsal Faaliyetleri, şehrin başlıca geçim kaynaklarından. Burada geçmişte tarımsal alanda ve ekonomik alanda birçok projeye imza attık. Birçok çalışmalarımız oldu. Köylerimizde çiftçileri dinledik. Köyleri dolaştık. Aday olup seçildiğimizde takdirde de bu çalışmalarımıza kaldığımız yerden devam edeceğiz.” Dedi.

Ziyarette Eski Milletvekili Mustafa Çakır’a uzun bir sürecin ardından yeniden aday adayı olarak sahaya indiğini hatırlatan Erol Şeker, “Geçmişte sizi yakından takip etmiştik. Başarılı bir vekilli süreci yaşadınız. Özellikle Çarşamba ve çevre ilçelerde birçok hizmet çalışmalarınız oldu. 2007 Seçimleri’nde neden yeniden aday olmayı istemediniz” sorusunu yöneltti. Soru üzerine Aday Adayı Mustafa Çakır, “Söylediğiniz gibi çok çalıştık. Ben yaşadığım bu süreci Osmanlı Devleti’nde ki Fetret Dönemi’ne benzetiyorum. Bir dönem durakladık. Ama şimdi yeniden siyaset arenasına girerek çalışmalarımıza devam edeceğiz.” İfadelerini kullandı.

Dışarıdan parti içinde olumsuzlukların olduğu yönünde söylemleri doğru bulmadığını ifade eden Çakır “Bakıldığında partimizin içinde olumsuzluklar olduğu söyleniyor. Biz birlik ve beraberlik içinde çalışmalarımızı yapmaktayız. Herhangi bir sorun yok. Dışarıda gösterilmeye çalışılan bu imajıda kaldırmak için çaba sarf edeceğiz.” Dedi.

Ziyaret Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Erol Şeker’le Çakır’ın uzun süren sohbetinin ardından son buldu.

 

HABER: Nuri ŞEKER – Nurhan GÜZEL

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber