Engelliler Konser Verdi

Engelliler Konser Verdi
3 Aralık Dünya Engelliler Günü’ etkinlikleri kapsamında, engelli ve engelli yakınlarından oluşan 25 kişilik Türk Halk Müziği Korosu’nun verdiği konser ayakta alkışlandı.

Türkiye Sakatlar Derneği (TSD) Samsun Şubesi tarafından organize edilen, engelli ve engelli yakınlarından oluşan 25 kişilik Türk Halk Müziği Korosu, Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezi’nde konser verdi. AK Parti Samsun İl Başkanlığı tarafından desteklenen ve 4’cüsü düzenlenen konsere, TSD Başkanı Samsun Şubesi Av. Mehmet Yılmaz, AK Parti Samsun İl Sosyal İşler Başkanı Emine Karaçuha Yılmaz, AK Parti İl Engelliler Koordinasyon Merkezi Başkanı Hikmet Yücebaş ve çok sayıda davetli katıldı. Şefliğini İbrahim Üçüncü’nün üstlendiği konserde, 25 kişilik koro dinleyicilere farklı yörelerden 10 koro, 13’de solo olmak üzere toplamda 23 parça seslendir. Dinleyiciler tarafından beğeni ile izlenen 2 bölümden oluşan konser büyük alkış topladı.
TSD Samsun Şubesi Başkanı Av. Mehmet Yılmaz, "3 Aralık Dünya Engelliler Günü ve haftası nedeniyle farkındalık oluşturmak amacıyla konserimizi düzenlemiş bulunuyoruz. Bundan öncede sahne alan arkadaşlarımız çok güzel bir çalışmaya imza attılar. Bu akşamda bizlere farklı bir akşam yaşatarak gönüllere taht kurdular. Konser büyük bir ilgiyle izlendi” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Güncel