Eğitim Bir-Sen' de "Osman Şafak" resmen Başkan

Eğitim Bir-Sen de Osman Şafak resmen Başkan
Memur-Sen Konfederasyonu’na bağlı Eğitimciler Birliği Sendikası Çarşamba İlçe Temsilciliğinde Osman Şafak ve Kerim Toraman aday oldu ve yapılan seçimi Şafak'ın fark atarak kazanması ile sona erdi

Çarşamba Temsilcilik binasında gerçekleştirildi. Mevcut İlçe başkanı Sezai Dikmen’in 3 dönem kuralı nedeni ile aday olmadığı seçime Osman Şafak ve Kerim Toraman aday oldu. Yapılan seçimlerde 657 delegeden 374 delege oy kullandı. Yapılan sayım sonucunda 10 oy geçersiz olurken geçerli sayılan oylardan 99 oyu Kerim Toraman alırken, 265 oy alan Osman Şafak, Eğitimciler Birliği Sendikası Çarşamba İlçe Temsilci seçildi.

egitim-bir-sen-de-osman-safak-resmen-baskan-(1).jpg

Seçim sonucunda kazanan yeni Başkan Osman Şafak, yaptığı konuşmasında "Bu gün Sendikamızda çok güzel ve son derece seviyeli bir yarış şu an itibarı ile sona ermiştir. Kerim Toraman hocama baştan sona gösterdiği nezaketinden dolayı teşekkür ediyorum. Kadrosunda ki arkadaşlarıma da teşekkürlerimi sunuyorum. Bu gün saat 5 e kadar rakibimdi bu saatten sonra yine eskisi gibi ve daha önce olduğu gibi arkadaşım ve dostumdur. Biz bir sendikayız biriz, birbirimizden farkımız yok, kardeşiz bu böyle devam edecek. Aramızda küskünlük, dargınlık olmadı olmayacak. Mevlana’nın güzel bir sözü var: Dün dünde kaldı can cağazım, artık bu gün yeni güzel şeyler söylemek lazım. Bu sözlerle bir kere daha kendisini ve ekibini teşekkür ediyorum ve sonuçların hepimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum." şeklinde konuştu.

egitim-bir-sen-de-osman-safak-resmen-baskan-(3).jpg

Başkan adayı Kerim Toraman ise yaptığı kısa konuşmasında, bu seçimle Osman Şafak kardeşim Çarşamba'da başkanlığını meşrulaştırmış oldu. Kendisine, ekibine ve camiamıza hayırlı uğurlu olsun dileklerini ilettikten sonra kucaklaşarak tokalaştıktan sonra seçim salonundan ayrıldı. Konuşmalardan sonra eski Başkan Sezai Dikmen ise yaptığı konuşmasına her iki başkan adayını da tebrik ettikten sonra Sendikamıza bir heyecan daha kattıkları için sizlere bir kere daha teşekkür ediyorum diyerek şöyle devam etti; "Bu gün iki arkadaşımız da, ekibi ile güzel bir gün yaşattılar. Sendikamız aynen kaldığı yerden bir önceki durum neyse aynı şekilde güzel işler yapmaya devam edecek. Bunu hep birlikte yapacağız. Güzel bir yarış oldu. Ben hem kaybeden Kerim Toraman ve ekibini hem de kazanan arkadaşları tebrik ediyorum. Aslında kaybeden kimse yok. Seçimde kaybeden değil sonuçta Sendikamız, ilçemiz, Çarşambamız kazanmıştır. Hepimize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum" sözleri ile konuşmasını tamamladı. Konuşmalar sonrasında kaybeden ve kazanan Başkan adayları, eski ve yeni başkan ile üyeler hep birlikte birlik ve beraberlik fotoğrafı çektirerek seçimi sona erdirdiler.

Seçimde kazanan Osman Şafak’ın listesi şu şekilde oluştu; Başkan: Osman Şafak, Başkan Yardımcıları; Hasan Demir, Ramazan Katoğlu, Hasan Sevinç, Salih Altay, Hakan Özcan.

HABER-FOTO: Nuri Oğuzhan ŞEKER- Kenan GÜN  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber