YEDAŞ, Vatandaşları uyardı: Ağaçları kesin!

YEDAŞ, Vatandaşları uyardı: Ağaçları kesin!
Çarşamba İlçesi’nde geçtiğimiz hafta yaşanılan ufak çaplı santral yangınının ardından YEDAŞ ekipleri önlem aldı

Cuma günü yüksek ve elektrik tellerine kısa devre yaptırarak Atatürk İlkokulu yanında bulunan elektrik trafosunda yaşanan ufak çaplı yangın çevre vatandaşları ve okulda ki öğrencileri korkutmaya yetmişti. Olayın meydana gelmesi ile birlikte YEDAŞ Çarşamba İşletme Şefliği anında oalya müdahale ederek olayı kısa sürede sıkıntısız gidermiş ancak, konuyla ilgili santralde yaşanılan sorunun çevredeki ağaçların neden olduğunun öğrenilmesiyle birlikte Yeşilırmak Elektrik Dağıtım A.Ş. (YEDAŞ) ekipleri etraftaki ağaçları kesmeye başladı. 

yedas-onlem-aldi-(3).jpg

Aynı yerde sık sık yaşanılan sorunun çözüme kavuşmasından memnun kalan vatandaşlar, “Okul yanında ki yaşanılan bu sorun bizleri endişe içerisinde bırakıyordu. Elektrik dağıtım santrali, hemen yanında bulunan okulda ki çocuklarımız için büyük bir hayati tehlikeydi. Ekipler gelerek burada incelemelerde bulundular. Sorunun çevredeki ağaçların elektrik tellerine değmesinden kaynaklandığını öğrendiler. Ardından gelerek ağaçları kesmeye başladılar. Bu işi aslındaYEDAŞ değil her vatandaş kendisi zamanında ağaçları keserek önlemini almalı ve böylesi sıkıntılara meydan verilmemelidir. Hep birilerini suçluyoruz. Aslında kendimizde ki hataları da görmeliyiz" Dedi.

yedas-onlem-aldi-(1).jpg
YEDAŞ Yetkilileri, genel bir uyarı da bulunarak Çarşamba İlçe merkezinde olsun köylerde olsun kendi arazilerinde elektrik tellerine değen ağaçları vatandaşların zamanında keserek herhangi bir tehlike oluşturmaması için uyardı. 

HABER-FOTO: Nuri Oğuzhan ŞEKER 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber