Dikkat çeken talep!

Dikkat çeken talep!
Korona Virüs salgınına karşı alınan tedbirleri kapsamında ilk, orta, lise ve üniversitelerde Uzaktan Eğitim’in başlamasının ardından birçok talepte beraberinde geliyor.

 Korona Virüs salgınına karşı alınan tedbirleri kapsamında ilk, orta, lise ve üniversitelerde Uzaktan Eğitim’in başlamasının ardından birçok talepte beraberinde geliyor.Bir üniversite öğretim görevlisinin uzaktan eğitim gören öğrenciler hakkında ki talepleri, öğrencilerin ve velilerin dikkatini çekti.

Küresel salgın ‘Korona Virüs’e karşı alınan önlemler kapsamında ilk, orta, lise ve üniversitelerde Uzaktan Eğitim’e başlanması kararı alınmıştı. Alınan karar sonrası öğrenciler telefon ve bilgisayarları ile öğrenimlerini aksatmadan devam ettirmeye çalışırken, üniversitelerin öğretim görevlileri öğrencilerin bu eksiğini giderebilmek amacıyla büyük bir mücadele örneği sergiliyorlar.

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Çarşamba Ticaret Borsası Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi Turgay Yavuzarslan, sosyal medya hesabından uzaktan eğitim gören öğrencilere kredi ve burs imkanı sağlanması noktasında yetkililerin bir çalışma yapmasını dilediğini aktararak, şu sözlere yer verdi; Üniversitelerin uzaktan eğitim sürecinde öğrencilerin cihaz temini ve internet erişiminin sağlanması için Kredi Yurtlar Kurumu burs/kredi sağlarsa faydalı olabilir.”

Bu paylaşım üniversite öğrencileri ve veliler tarafından büyük dikkat çekerken, Kredi Yurtlar Kurumu’nun ilerleyen günlerde konu üzerinde çalışma yapması bekleniyor.

HABER : Nurhan GÜZEL – Berat GONCA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber