Dikbıyık Anadolu Lisesi’nden resim sergisi

Dikbıyık Anadolu Lisesi’nden resim sergisi
Çarşamba Dikbıyık Anadolu Lisesi öğrencilerinin yaptığı resimlerden oluşan resim sergisinin açılışı Çarşamba İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Özdemir, ÇABES Başkanı Mustafa Uçar’ın katılımlarıyla gerçekleştirildi

Dikbıyık Anadolu Lisesi’nde gerçekleştirilen programa katılan Çarşamba İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Özdemir, 10-16 Mayıs Dünya Engelliler Haftası münasebetiyle Çarşamba Bedensel Engelliler Derneği’nin düzenlediği etkinliklerde gönüllü olan lise öğrencilerine dernek tarafından hazırlanmış olan teşekkür belgelerini takdim etti.

img_3917.jpg

Sergi açılışı öncesi Okul Müdürü Okay Yılmaz ve okul öğretmenlerle bir araya gelen İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Özdemir, öğretmenleri özverili çalışmalarından dolayı tebrik etti.
Burada öğretmen ve gönüllü öğrencilerle yapılan kısa süreli sohbetin ardından gönüllü öğrencilerin ödül törenine geçildi.  Gönüllü öğrencilere verilen teşekkür belgelerinin ardından hatıra fotoğrafı çekildi. Bu törenin ardından sergi açılışına geçildi.

img_3931.jpg

Resim Sergisinin açılış kurdelesini kesen Milli Eğitim Müdürü Mustafa Özdemir ve beraberindekiler daha sonra sergiyi inceledi. Program serginin gezilmesinin  ardından son buldu.


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Yerel Haber