Demirhan hızlı başladı

Demirhan hızlı başladı
Çarşamba spor 2. yarı hazırlıklarına yeni Teknik Direktörleri Tarkan Demirhan nezaretinde topbaşı yaptı. İkinci yarıya transfer haberleri üzerine kaleci sorununu Antalya' dan alınan Kaleci Mutlu ile çözüldü.

BAL Liginde mücadele eden ve ilk yarıda büyük hayal kırıklığına uğrayan Yeşil beyazlı takım ilk yarının bitimine bir maç kala eski antrenörü Ahmet Özen'le yolları ayırmıştı. İlk yarının ertelenen son maçında Öz Espiye spor ile deplasmanda karşılaşan Çarşamba spor takımı alt yapı hocası nezaretinde çıktığı maçı 3-0 kazanarak ilçeye dönerken takımı devralacak hoca Tarkan Demirhan' da takımı izlemişti.

İkinci yarıya 4 transfer takviyesi ile hazırlıklarına başlayacaklarını açıklayan ve bu karar ile yeni hocalığı kabul ettiğini gazetemize açıklayan Tarkan Demirhan, dün ada park Çarşamba spor tesislerinde ilk idmanına çıktı. İlk idmanda futbolcularla tanışan Tarkan Demirhan, kaleci sorununu ise Antalya amatör ligden Kaleci Mutlu ile sorun çözüldü. Antalya amatörden transfer yapılan Kaleci Mutlu'nun bir süre daha deneneceği ve büyük olasılıkla da transferinin gerçekleştirilerek kaleci sorununu çözecekleri öğrenildi. Bu arada Osmaniye spor' da forma giyen ve Samsun spor'un eski futbolcularından Mustafa Sallanbaş'ı transfer ettiği ve bu günden itibaren takımla çalışmalara başlayacağı öğrenildi.

Bu arada Tarkan Demirhan'ın Yardımcı Antrenörü ve Kaleci Antrenörünün ise bu gün takımla idmanlara çıkacağı ve teknik kadronun da tamamlanacağı öğrenildi. Ayrıca takıma 2- 3  futbolcu transferi yapılarak ikinci yarıya bu oyuncularında adaptasyonları sağlanmış şekilde  iddialı şekilde başlamayı hedeflediği öğrenildi. İkinci yarı hazırlıklarını da Ada park Çarşamba spor tesislerinde yaparak lige hazırlanacakları belirtildi.

İkinci yarı hazırlıklarına tesislerin de başlayan Çarşamba spor yeni Teknik Direktörü Tarkan Demirhan, "Bizi bu takıma layık gören yönetime teşekkür ediyorum. Yine eski Samsun spor başkanı Kazım Yılmaz' a teşekkür ediyorum çünkü buraya gelmemizi o sağlamıştır. Ayrıca bu takıma gelmeme gibi bir lüksümüz olamazdı ve Çarşamba spor için hedeflerimiz çok büyük. Ama gördüğüm kadarı ile takımın durumu çok iyi değil. Bu nedenle bizi göreve getirdiler" diyerek şöyle devam etti.

Demirhan, "Bir kaç gündür kulüpte çalışıyoruz ve bazı eksikleri tespit ettik ve bu eksik gördüğümüz yerlere de yeni transferler yapacak, işimize yaramayan oyuncuları da göndereceğiz. Şimdilik yapılacak yeni transferlerin ismini açıklamıyoruz. Bu nokta da yönetim kurulumuz sağ olsun eksiklerimizi gidereceğinin sözünü verdiler. Bizler de üzerimize düşeni yaparak inşallah hedeflenen yere takımı getireceğiz bizim görevimiz de bunu sağlamaktır. Çarşamba spor da hedef olmaz bu takımda tek amaç şampiyonluktur ve bizde bu şampiyonluğu getirmek için bu görevi kabul ettik ve bunu sağlamak için çalışacağız. inanıyorum ki  bu takım sezon sonun da şampiyon yaparak hem amacımıza ulaşacağız hem de başarımızı taraftarlarımızla paylaşacağız" ifadelerini kullandı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Spor