Cumhuriyet Halk Partisi Parti Meclisinde adayı açıklanmayan Çarşamba’nın; ADAYI BELLİ!

Cumhuriyet Halk Partisi Parti Meclisinde adayı açıklanmayan Çarşamba’nın;  ADAYI BELLİ!
Geçtiğimiz günlerde toplanarak Türkiye genelinde ki bazı il ve ilçe Belediye Başkan adayları açıklanan Cumhuriyet Halk Partisinde merakla beklenen Çarşamba İlçe Belediye Başkan adayı ismi çıkmayınca gelen tepkiler dikkat çekti. Bu arada adayın belirlendi

Geçtiğimiz günlerde toplanarak Türkiye genelinde ki bazı il ve ilçe Belediye Başkan adayları açıklanan Cumhuriyet Halk Partisinde merakla beklenen (CHP) Çarşamba İlçe Belediye Başkan adayı ismi çıkmayınca gelen tepkiler dikkat çekti. Bu arada adayın belirlendiği ve Çarşamba günü açıklanacağı öğrenildi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı adayının Cevat Öncü olarak açıklanmasının ardından yaptığımız araştırmalar neticesinde merakla edilirken tepkilerde gösterilen Çarşamba Belediye Başkan adayının kim olacağının belirlendiğini öğendik. Yaptığımız araştırma neticesinde halen Çarşamba CHP İlçe Başkanlığı görevinde bulunan Başkan İlhan Yürükcü, Çarşamba Belediye Başkanlığına aday olduğunu açıklanmasının beklendiği öğrenildi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çarşamba İlçe Başkanlığı’nda haftalardır süren Başkan kim olsun tartışmasında bir ara teşkilat bazı başkanların isimleri dolaşsa da Samsun ve ilçelerinde ki teşkilatlar ile Genel Merkezin aday isminde karar kıldığı belirtildi. Edindiğimiz bilgilere göre eski isimler rağbet görmeyince kesin aday adının İlçe Başkanı İlhan Yürükçü olarak belirlendiği belirtildi. Yürükcü, adaylık için istifasını verdiği ve Çarşamba veya en geç CHP Parti meclis toplantısının ardından adının açıklanacağı öğrenilirken kendisinin de en geç hafta sonuna kadar büyük bir basın açıklaması ile Adaylık açıklamasını yapacağı öğrenildi. Bu arada İlçe Başkanlığına ise mevcut yönetimde Başkan Yardımcısı görevini sürdüren Temel Baş’ı ise İlçe Başkanı olarak görevi devralacağı belirtildi.

Kaynak:Ünal Daldal

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber