ÇTSO ÜYESİ 38 İŞ ADAMI DUBAİ' DEN DÖNDÜ

ÇTSO ÜYESİ 38 İŞ ADAMI DUBAİ DEN DÖNDÜ
Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı gerçekleştirilecek olan "The Bıg Five 2015 inşaat Fuarı" için gittikleri Dubai' den bu gün Çarşamba'ya dönüyor.

Dubai' de ki fuar ve bu ülkede ki görüntüler insanı bambaşka dünyalara götürürken, Çarşamba'lı işadamlarının yeni imajları herkesin ilgisini çekti

dubai1.jpg

Geçtiğimiz hafta Dubai' de gerçekleştirileceği açıklanan "The Bıg Five 2015 inşaat Fuarı"'na katılmak üzere Çarşamba'dan inşaat sektöründe faaliyet gösteren 38 İş adamı fuara katıldıktan sonra bu gün Çarşamba'ya dönüyorlar. Dubai' de katıldıkları fuar da bir dizi ziyaretler gerçekleştiren Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Yılmaz ve Meclis Başkanı Muharrem Yaralı, inşaat sektörü ve yabancı ülke iş adamları ile Samsun,  Ayvacık, Salıpazarı ve Çarşamba'da turizm yapılacak çalışmalar hakkında da görüş alış verişinde bulundular.

dubai2.jpg

Dubai de ÇTSO Başkanı Ahmet Yılmaz ve Meclis Başkanı Muharrem Yaralı ve inşaat mühendisi Fahri Dalgıç'la Türkiye Cumhuriyeti Devleti Dubai Ticaret Ateşesi Serdar Kumbaracı' yı da makamında ziyaret ettiler. Ziyarette  fuar ve inşaat sektörü ile ilgili istişarelerde bulunduktan sonra Devleti Kültür Bakanlığı Tanıtım Ateşesi Salih Özer'le de görüşme gerçekleştirdiler. Dubai'den özellikle Çarşamba, Salıpazarı ve Ayvacık ilçelerine turizm ile ilgili yapılacak yatırımlarda Arap yatırım ortakları ve işadamlarını yapılacak bir program dahilinde İlçeye davet etme konusunda istişarelerde bulundular.

dubai3.jpg

Dubai' de gerçekleştirilen fuar dışında kalan zamanlarında ise Çarşamba'lı iş adamları ve ÇTSO üyeleri bu ülkenin geleneklerine göre zaman zaman yöresel kıyafetlerden de giyerek hatıra fotoğrafları çektirdiler. Dubai'nin muhteşem görüntüleri, imar alanında ki gelişmelerini gösteren gökdelenlerin altında da fotoğraflar çektiren iş adamları gördükleri karşısında şaşkınlıklarını gizleyemediler. Sosyal paylaşım sitelerinden yaptıkları paylaşımları gören vatandaşlarsa, Gökdelenler, Rengarenk Işıklı Binalar Ve Dünyaca Ünlü Müzik Eşliğinde Akan Şelale Görseli  dikkatlerden kaçmadı.

HABER MERKEZİ 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber