Muslubey Orta okulunda 25 Bisiklet hediye edildi

Muslubey Orta okulunda 25 Bisiklet hediye edildi
Salıpazarı İlçesi Muslubey Orta okul bina çatısının onarımını tamamlayarak dikkatleri üzerine çeken Müdür Yiğit, bu defa da Sağlık Bakanlığınca gönderilen 25 bisikleti öğrencilerine dağıtarak bir kere daha öğrencilerini sevindirdi

"Göreve atandı ilk iş çatıyı onardı"

2015-2016 eğitim öğretim dönemi öncesi Muslubey Orta Okul müdürlüğü görevine atanan İsmail Yiğit göreve başlar başlamaz ilk iş olarak okulun kışa hazırlıkları çerçevesinde okulun çatı onarımını gerçekleştirdi. Okul çatı onarımına bizzat katılarak çalışan Müdür Yiğit, okul çevre düzenlemesi ve okul bina içi tadilat ve boya badana işlerini de okul öğretmenleri ile gerçekleştirmesi Muslubey halkı tarafından da ilgi ile karşılandı.

25 Bisiklet, 25 öğrenciye teslim edildi"

Sağlık Bakanı Müezzinoğlu obeziteyle mücadele kapsamında belediyelere ücretsiz bisiklet dağıtımı yapılacağını müjdelemesinin ardından Salıpazarı İlçesi Muslubey Orta okuluna 25 bisiklet hediye edildi. Sağlık Bakanlığının Obezite ile mücadele kapsamında Ülke genelinde başlatılan Bisiklet Kampanyasının şanslı öğrencilerinden bir kısmı da Salıpazarı İlçesi Muslubey Orta okulu öğrencileri oldu. TEOG sınavları öncesi teslim alınan 25 adet Bisiklet TEOG Sınavlarının hemen ardından okulda eğitim gören ve obezite ile mücadele kapsamında alması gerektiği tespit edilen 25 öğrenciye teslim edildi.

bunlari-kullan-(6).jpg

TEOG sınavlarının ardından Okul Müdürü İsmail Yiğit ve okul idarecilerinin belirlediği 25 öğrenciye teslim edilen bisikletleri öğrenciler okul bahçesinde ilk kez kullanmaya başladılar. Bisikletlerin teslim edilmesi ile birlikte Muslubey Orta okulu Müdürü İsmail Yiğit, "Sağlık Bakanlığınca verilen 25 bisikleti teslim aldık. Bu dönemde öğrenci olmak varmış. Çocukken ne kadar çok isterdik bisikletimiz olsun, ama alamadık taki kendimiz çalışıp para biriktirene kadar ne hevesle para biriktirdiğimi hiç unutmam. Devletimiz sağ olsun..." ifadelerini kullandı.

bunlari-kullan-(2).jpg

Öğrenciler ise bisikletleri teslim aldıktan sonra okul bahçesinde turlayarak bisikletlerden dolayı teşekkür ettiler ve sevinçlerini dile getirdiler.

HABER-FOTO: Kenan GÜN- Ayhan GONCA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir