ÇÖPÜNÜZ ALTIN OLACAK KAMPANYASI ENGELLİLERİ SEVİNDİRECEK

ÇÖPÜNÜZ ALTIN OLACAK KAMPANYASI ENGELLİLERİ SEVİNDİRECEK
İlkadım Belediyesi’nin “Çöpünüz Altın Olacak” kampanyasının, “Çöpünüz Altın Olacak, Engeller Ortadan Kalkacak” şeklinde devam edeceği belirtildi.

 

Çöpünüz Altın Olacak kampanyası ile her ay kura çekimiyle çeyrek altın dağıtan İlkadım Belediyesi, kasım ayında altın kazanan 44 talihliye altınları Kanal S ekranlarından canlı yayında teslim etti. Programda konuşan İlkadım Belediye Başkan Yardımcısı Burhan Taş, Çöpünüz Altın Olacak kampanyasının sadece Samsun sınırlarında kalmayıp bazı yerel yönetimler tarafından benimsediğini ifade etti. Taş, Çöpünüz Altın Olsun kampanyasının “Çöpünüz Altın Olacak, Engeller Ortadan Kalkacak” şeklinde sosyal bir projeyle devam edeceğini kaydetti.

Her ay çevresine gösterdiği hassasiyet ve geri dönüşüm atıklarının kaynakta toplanmasına katkı sağlayan kurumların altın ile ödüllendirildiği programda kasım ayının şanslı kurumu İl Sağlık Müdürlüğü oldu. Kurum adına teslim törenine katılan Müdür Yardımcısı Hatice Öz, teşekkür belgesini ve altınını İlkadım Belediyesi Başkan Yardımcısı Burhan Taş'ın elinden teslim aldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Güncel