ÇİMDER’den Müdür Özdemir’e Ziyaret

ÇİMDER’den Müdür Özdemir’e Ziyaret
Çarşamba İmam Hatip Mezunları Derneği (ÇİMDER), Çarşamba Milli Eğitim Müdürlüğü görevine yeni atanan Mustafa Özdemir’i makamında ziyaret etti

Çarşamba’da bulunan Çarşamba İmam Hatip Mezunları Derneği (ÇİMDER), Çarşamba Milli Eğitim Müdürlüğü görevine yeni atanan Mustafa Özdemir’i makamında ziyaret etti.

cimder’den-mudur-ozdemir’e-ziyaret-(1).jpg
Milli Eğitim Müdürü Mustafa Özdemir’i makamında ziyaret eden ÇİMDER Yönetim Kurulu, Özdemir’e yeni görevinde başarılar diledi. Ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti ifade eden Çarşamba İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Özdemir teşekkür konuşmasında, “Cumhuriyet tarihinin en büyük ve en nadide kurumları İmam Hatip Okullarımızın mezunları milletimize de her anlamda hizmet ettiği gibi, bundan sonrada en güzel şekilde hizmet etmeğe devam edecektir. En güzel şekilde, mezunlarını bir araya getiren, mezun olduktan sonrada dayanışmayı ön planda tutan İmam Hatip okulları vardır. Yanımızda çalışmalarından dolayı arkadaşlarımıza teşekkür ediyor ve eğitim alanında da hassasiyetlerini bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonrada devam ettireceklerini temenni ediyorum. Mezun olan arkadaşlarımız, ‘Bir İmam- Hatip’li olarak bende İmam Hatip’li olmayı seviyorum. Mezun olduğumuz okullara bir vefa borcumuz varsa işte burada vefamızı göstererek ödeme zamanıdır’ şeklinde düşünüyor. Onların bu düşüncelerini kutluyorum. İmam Hatip mezunlarımız Çarşamba İmam- Hatip Lisesi’ne 2011 yılında 18 derslikli bir ek bina yaptırmıştı. Onları emeklerinden dolayı kutluyorum.” İfadelerini kullandı. Ziyaret konuşmaların ardından son buldu.
HABER-FOTO: Barış AKSOY- Nuri Oğuzhan ŞEKER
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber