(ÇARE-DER), İhtiyaç sahiplerini sevindiriyor

(ÇARE-DER), İhtiyaç sahiplerini sevindiriyor
Çarşamba İlçesi’nde yeni faaliyete geçen ÇARE-DER Ramazan öncesi ve Ramazan ayı boyunca yardıma muhtaç aileleri sevindiriyor .ÇARE- DER ramazan ayı girmeden İhtiyaç sahibi 75 aileyi sevindirdi

Çarşamba İlçesi’nde "Çarşamba İyilik Hareketi" olarak ihtiyaç sahiplerine yardımlarda bulunan ÇARE-DER, Ramazan öncesinde Ramazan Kumanyası dağıttı.  Çarşambalı esnaf ve işadamlarının katkılarıyla hazırlanan Ramazan Kumanyaları 75 ihtiyaç sahibi aileye verildi. Yardımda bulunan ÇARE-DER Yönetim Kurulu, dernek olarak yardımlarını sürdüreceklerini ve Çarşamba esnafı ile işadamlarının yardımlara katkıda bulunmalarını istedi.

(care-der)-iyilik-hareketi-ihtiyac-sahiplerini-sevindiriyor-(1).jpg

ÇARE-DER Dernek yöneticileri Ramazan ayı öncesinde başlatılan yardımların ramazan ayı içinde ve sonrasında da devam edeceğini dile getirdiler. Son yardım derneği olarak İlçemizde faaliyete geçen ÇARE-DER Yönetiminin diğer derneklere göre farkı Yardımların sessiz ve reklam kokan şeklinden uzak, yardım yapanların da alanların da kimliğini belli etmeden yapmaya çalışması oluyor. Bu nedenle çoğu yardım alan ihtiyaç sahibi vatandaşlar ÇARE-DER’in reklam değil gerçekten Allah için yardım ettiğini belirterek yöneticilerine teşekkür etmeleri dikkatlerden kaçmıyor.

(care-der)-iyilik-hareketi-ihtiyac-sahiplerini-sevindiriyor-(3).jpg

(care-der)-iyilik-hareketi-ihtiyac-sahiplerini-sevindiriyor-(4).jpg

(care-der)-iyilik-hareketi-ihtiyac-sahiplerini-sevindiriyor-(5).jpg

 

HABER-FOTO: Kenan GÜN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber