ESOB’dan Vali Aksoy’a Ziyaret

ESOB’dan Vali Aksoy’a Ziyaret
Samsun Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ESOB) Başkanı Hacı Eyüp Güler ve yeni yönetim kurulu üyeleri, Samsun Valisi Hüseyin Aksoy’u makamında ziyaret etti.

Ziyarette bir konuşma yapan Samsun ESOB Başkanı Hacı Eyüp Güler, “Bundan 30 yıl önce babam ve mesai arkadaşlarının çalıştığı bu kurumda, evladı olarak benim göreve gelmem, üzerime çok büyük bir manevi sorumluluklar yükledi. Bizler yeni yönetim kurulu arkadaşlarımızla birlikte esnaf ve sanatkara hizmet yapmanın ve hizmet yarışının daha ileriye götürülmesinde büyük bir gayret göstereceğiz” dedi.

esob’dan-vali-aksoy’a-ziyaret-(3).jpg

Samsun Valisi Hüseyin Aksoy ise yaptığı konuşmasında, “Ben de yeni yönetiminizin hayırlı olmasını diliyorum. Hizmetin yerine getirilmesinde en iyi gayreti sunacağına olan inancımız tamdır. Ben öncelikle başta siz olmak üzere bütün yönetim kurulu üyelerinizi kutluyorum. Esnaf birlikleri önemli ve çok sayıda üyesi olan bir teşkilattır. Aynı zamanda esnaf birlikleri bu anlamda onların birlikteliği ve bir araya getirilerek oluşturduğu sinerji ile kent için önemli, istihdam sağlayan ve belirli noktalarda çalışmalar yürüten kurumlarımızdan biridir. Yapacağınız çalışmalarda başarılar dilerim” ifadelerini kullandı.

esob’dan-vali-aksoy’a-ziyaret-(1).jpg

Konuşmaların ardından Samsun ESOB Genel Sekreteri Belgin Onur, Samsun Valisi Hüseyin Aksoy’a çiçek takdim etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir