CHP’den birliktelik yemeği

CHP’den birliktelik yemeği
CHP İl Yönetimi tarafından Deniz Kafe-Restaruant’ta iftar yemeği düzenlendi

İftara CHP Samsun Milletvekili İhsan Kalkavan, İl Başkanı Mehmet Atalay, Atakum Belediye Başkanı Metin Burma, Yakakent Belediye Başkanı Burhan Bakrakdar, eski il başkanları, ilçe başkanları ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

İftar sonrası yapılan konuşmalarda söz alan, bugüne kadar görev yapmış tüm il ve ilçe başkanları da dahil tüm yönetim kadrolarını bir arada, yan yana görmekten gurur duyduğunu ve mest olduğunu belirten Atakum Belediye Başkanı Metin Burma, “Bu ülkenin CHP’ye çok ihtiyacı var. Ülkenin yarınları için CHP dimdik ayakta olmalıdır. Önümüzde yerel seçimler var, daha sonra başka seçimler olacak. Çok çalışmalıyız. Atakum’da partimizi onurla, gururla temsil etmeye çalışıyorum” dedi.

CHP Samsun İl Başkanı Mehmet Atalay ise, “Bir bayram kutlayacağız ama ülke bayram yeri değil, yangın yeridir. Bir sel geldi, AKP’nin makyajı aktı, bütün gerçekler tüm çıplaklığıyla göründü” diye konuştu.

CHP Samsun Millevekili İhsan Kalkavan ise, “Çoğunluğu almaları nedeniyle istediklerini yapıyorlar. Milletimiz bunlara aynı desteği tekrar vermeyecektir” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir