Chp Engelliler Üst Kurulu Karadeniz turuna çıkıyor

Chp Engelliler Üst Kurulu Karadeniz turuna çıkıyor
4-5-6 NİSAN 2013tarihleriarasında CHP Meclisi ve Engelliler Üst Kurulu Üyesi İzmir Milletvekili Prof. Dr. Hülya Güven, Engelliler Üst Kurulu Üyesi Erman Eranıl, Av.Ali Ulusoy ve Engelliler Üst Kurulu Üyesi Karadeniz Bölge Temsilcisi Atila Tekcan’nın Kara

 

HABER MERKEZİ

CHP Engelliler Üst Kurulu üyeleri sırası ile Atakum Belediye Başkanlığı, Çarşamba Bedensel Engelliler Derneği, Amisos 55 Derneği, Yaşam Park Atakum ziyaretleri gerçekleştirildikten sonra Ordu iline hareket edilecek. Ordu’da ise; Ordu Engelli Dernekleriyle Salonda, Türkiye Sakatlar Derneği ziyaretleri gerçekleştirilecek. Ordu ilinde ki ziyaretleri tamamlayacak heyet buradan Giresun’a geçecek ve burada da Altı Nokta Körler Derneği, Giresun Engelliler Dernekleri, Zihinsel Engelli Çocuklar Vakfı ziyaretleri gerçekleştirilecek.

 

Heyet ziyaretlerin son bölümünde ise Amasya ve Tokat İllerinde de Bedensel, İşitme Engelliler Dernekleri ile çeşitli ziyaretler ve toplantılar gerçekleştirdikten sonra Samsun’a Dönerek ziyaretleri tamamlayacakları açıklandı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir